Αλλαγή που μοιάζει στον… Πόντες

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιτωλικού τελείωσαν την Κυριακή, αλλά (όπως συμβαίνει πάντα) οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για λίγες μέρες ακόμα. Μετά, διακοπές (των παικτών) και… πάμε γι’ άλλα.

Η μετάβαση απ΄ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε εκείνη που έρχεται, έχει πολύ ψωμί! Ανοικτά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν, με πρώτο στην ιεραρχία το θέμα προπονητή. Και είναι μια διαδικασία όχι συνηθισμένη για τον Παναιτωλικό να αλλάζει προπονητή στο τέλος μιας σεζόν.

Από το καλοκαίρι του 2013 που επέστρεψε στη Super League (με Χάβο) έως σήμερα, μόνο το 2015 άλλαξε προπονητή τέτοια εποχή. Ο Χάβος έφυγε μετά από δυόμιση χρόνια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ο Πόντες ήρθε…

Τον Πορτογάλο διαδέχτηκε σύντομα ο Ματζουράκης που αντικαταστάθηκε από τον Χάβο τον Ιανουάριο του 2017 και με τη σειρά του παρέδωσε τη σκυτάλη ένα χρόνο μετά στον Δέλλα.

Όλα δείχνουν ότι ο νέος προπονητής θα είναι Πορτογάλος, όπως στη μοναδική αλλαγή που έγινε έως τώρα ανάμεσα σε δύο αγωνιστικές σεζόν. Με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα στεριώσει και δεν θα έχει την κατάληξη του Πόντες.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ