Ανακοίνωσε έξι διαζύγια!

Έξι παίκτες του φετινού ρόστερ δεν θα ανήκουν στον Παναιτωλικό της επόμενης σεζόν. Δύο το είχαν ανακοινώσει. Ο πιο παλιός Νίκος Μελίσσας μετά από δύο σεζόν και ο Έλντερ Μπαρμπόσα μετά από μιάμιση σεζόν θητείας στην ομάδα.

Ούτε οι άλλες τρεις αποχωρήσεις αποτέλεσαν έκπληξη. Ο Ροντρίγκες ήταν να φύγει από τον Γενάρη αλλά δεν βρήκε ομάδα και παρέμεινε παροπλισμένος. Ο Λούι είναι πια στην ηλικία των 34 οπότε περιορίζονταν οι πιθανότητες ανανέωσης, με τον Παναιτωλικό να αναζητάει κάτι καλύτερο στη θέση του. Πολύ περισσότερο για τον Βργκοτς (κατά λίγους μήνες μικρότερος) που οι συχνοί τραυματισμοί του επέτρεψαν μόλις 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Είναι σαφές ότι ο Παναιτωλικός ήθελε την ανανέωση με τον Νίκο Βέργο, αλλά από νωρίς είχε ξεκαθαρίσει ότι έχει προτεραιότητα το εξωτερικό. Προτάσεις υπήρχαν και αναμένεται σύντομα να μάθουμε την επόμενη ομάδα του.

Σ’ αυτή την εξάδα ενδεχομένως προστεθούν και άλλοι. Με τους Αντούνες, Μεντόσα, Καρέλη, των οποίων τα συμβόλαια επίσης έληξαν, υπάρχει πρόθεση ανανέωσης και άνοιξε ήδη συζήτηση. Τα αποτελέσματα των επαφών θα φανούν το επόμενο διάστημα, καθώς εκτιμάται ότι θα απαιτηθεί κάποιος χρόνος για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ