Αναστασίου: «Βγάλαμε αντίδραση, η νίκη είναι αφιερωμένη σε Ντουάρτε και κόσμο»

Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιάννης Αναστασίου, μετά τη νίκη (3-1) του Παναιτωλικού στη Λαμία. «Αυτό που τόνισα στα παιδιά ήταν να τελειώνουμε τις φάσεις γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργούσαμε φάσεις αλλά δεν τις τελειώναμε όπως έπρεπε. Σήμερα ήταν θέμα συγκέντρωσης, πιστεύω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης γιατί έχουμε την ποιότητα μπροστά και όπως φάνηκε σήμερα την χρειαζόμασταν μετά τα 6 παιχνίδια που δεν είχαμε νίκη», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV ο κόουτς των «κυανοκίτρινων».

Και συνέχισε. «Ηταν φυσιολογικό να βγάλουμε αντίδραση. Για μένα έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση γιατί έχουμε καλά στοιχεία σαν ομάδα, δείχνουμε θετικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Εχουμε μερικές φορές που θεωρώ ότι δεν παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Αυτό είναι καθαρά θέμα αντίληψης και ικανότητας, να αντιληφθούμε κάποια πράγματα πολύ πιο γρήγορα. Βγάλαμε αντίδραση και τα παιδιά σημείωσαν μία σημαντική νίκη την οποία αφιερώνουμε στον Ντουάρτε που μας λείπει».

Κλείνοντας μίλησε για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο. «Ηταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο που μας στήριξε ακόμη μία φορά. Ηταν μια σημαντική νίκη εκτός έδρας, μια μεγάλη νίκη, τους την αφιερώνουμε, τουλάχιστον να πάμε ήρεμοι στη διακοπή να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ