Αναστασίου: «Κέρδισε ο Παναιτωλικός, ήμασταν καλύτεροι»

Μόνο καλά λόγια για όλους στην ομάδα είχε να πει ο Γιάννης Αναστασίου, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του 3-1 που επικράτησε ο Παναιτωλικός του Αρη. «Ηταν το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Είχαμε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν παίξει ενενηντάλεπτα και δεν είναι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλουμε. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά απέναντι σε μία ομάδα που παίζει κι αυτή επιθετικά. Ο Αρης ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, είναι πολύ πιο έτοιμος από εμάς. Ηταν σημαντικό να δείξουμε ότι όσα κάναμε πέρυσι θα έχει συνέχεια», είπε αρχικά.

Μετά τον ρώτησαν αν κέρδισαν τα «καναρίνια» ή έχασε ο Αρης. «Κέρδισε ο Παναιτωλικός. Κάποια στιγμή να αποδίδονται τα εύσημα στις μικρότερες ομάδες, κάναμε προσπάθεια. Κερδίσαμε τον αντίπαλο στα ίσια, δεν ήταν τύχη. Ημασταν καλύτεροι. Για το πόσο καλύτερα μπορούμε, θα πρέπει να δούμε τις αποφάσεις που παίρνουμε. Δεν εξηγούνται ορισμένες αποφάσεις ενώ οι εντολές είναι ξεκάθαρες. Δεν μπορώ να αδικήσω τα παιδιά, προσπαθούν».

Κλείνοντας απέδωσε τα εύσημα στον κόσμο, ενώ σχολίασε πως οι «κυανοκίτρινοι» θα αλλάξουν προσέγγιση μπορεί να παίζουν χωρίς κλασικό «10άρι».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ