Αντίο του Λεωνίδα στον πρόεδρο

Ο Λεωνίδας Κωστόπουλος (2ος από δεξιά στην κάτω σειρά στη φωτο), ένας από τους πλέον ταλαντούχους Αγρινιώτες ποδοσφαιριστές, που είχε την τύχη να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό στην Α’ Εθνική τη δεκαετία του ’70, αποχαιρετά τον πρόεδρο εκείνης της ομάδας Άγγελο Τριανταφύλλου, με το παρακάτω μήνυμα στο facebook:

Καλο Ταξιδι Προεδρε!!!
Στα μεσα περιπου του 74 αρχισε ένα ωραιο ταξιδι για την ομαδα μας Μια ομαδα ανθρωπων γνωστοι και φιλοι μεταξυ τους αποφασΙσαν να παρουν στα χερια τους τον Παναιτωλικο!!!
Από την πρωτη στιγμη φανηκε ότι επνεε άλλος ανεμος στην ομαδα . Πηραν σκληρες αλλα δικαιες αποφασεις ,καταφεραν να επιλεξουν σωστους , ταλαντουχους και σοβαρους παιχτες μετα από υποδειξεις των τοτε τεχνικων της ομαδας Φυσικα απομακρυναν και ατομα που ηταν συμπαθει σε μας αλλα η γραμμη που χαραξε ο Προεδρος και το Δ.Σ ειχε παρει το δρομο της.
Ο Παναιτωλικος αρχισε να λειτουργει σχεδον επαγγελματικα Οι παιχτες του Π..εγιναν οι πιο ακριβοπληρωμενοι στην κατηγορια Παιχτες με βαρια ονοματα σχεδον ολοι διεθνεις ηρθαν στο Αγρινιο με συμβλαια που η τοτε Α Εθνικη με εξαιρεση τριων ομαδων δεν τα εβλεπαν ουτε στο ονειρο τους
Τεχνικο τιμ ….Με βοηθο προπονητη ..προπονητες μικρων ομαδων (β ομαδα) και για πρωτη φορα εμφανιστηκαν οι αξιοι Γυμναστες Μπενεκας Παπαγιαννης ( με μεγαλες επιτυχιες στην ομαδα της ενοργανης) και αργοτεραα ο Μπαρπαρουσης !!!
Δεν ηταν επαγγελματικες οι ομαδες τοτε απλα το οραμα του Τριανταφυλλου ηταν να λειτουργει η ομαδα επαγγελματικα και γι αυτό οι επιλογες του ειχαν αυστηρα κριτηρια Ηθελε ότι καλυτερο υπηρχε στην περιφερια ηθελε ότι καλυτερο υπηρχε στον ευρυ χωρο του ποδοδφαιρου στην Ελλαδα Όχι δεν ειχε χρηματα. Αλλα ο Τριανταφυλλου καταφερε το ακατορθωτο Απευθυνθηκε στον ΦΙΛΑΘΛΟ στον επιχειρηματια στον φτωχο αλλα αξιοπρεπη φιλαθλο και φυσικα στους τοτε βουλευτες του νομου Μ αλλα λογια ο Τριανταφυλλου καταφερε περα από την αναδειξει της ομαδας να ενωσει ολοκληρο τον νομο με τις επιλογες του
Ηταν η αρχη της ανοδου. Ο Παναιτωλικος και το Αγρινιο μπηκαν στον χαρτη. τα αποτελεσματα γνωστα Για πρωτη φορα η ομαδα στην Α Εθνικη Για πρωτη φορα γιορταζει ολη η ΑΙΤ/ΝΑΙ και όχι μονο Αρτα Πρεβεζα Λευκαδα συμμετειχαν στις ατελειωτες εκδηλωσεις χαρας!
Την επομενη χρονια Ο Τριανταφυλλου ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ εφερε στο Αγρινιο ένα από τα μεγαλυτερα ονοματα στην Ευρωπη Τον προπονητη Στεφαν ΜΠΟΜΠΕΚ
Το οραμα του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ εγινε πραγματικοτητα οι κοποι του ανταμειφθηκαν κ. Ο Τριανταφυλου εκανε το ονειρο χιλιαδων φιλαθλων πραγματικοτητα και το ονομα του εμεινε και θα μεινει με χρυσα γραμματα στην ιστορια του Παναιτωλικου
Αγαπημενε μου ΠΡΟΕΔΡΕ Καλο ταξιδι Θα σε θυμαμαι μεχρι να ξαναντυθουμε Εκει πανω θα βρεις αυτους που βιαστηκαν να φυγουν συνεργατες σου και παιχτες Καλη ανταμωση σεβαστε μου ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ