Απαλλαγμένος από το χειρότερο

Ο Παναιτωλικός απαλλάχτηκε από το χειρότερο σενάριο, αυτό του υποβιβασμού! Οι σκευωρίες και οι συκοφαντίες που τον έστειλαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατέπεσαν και όπως γράψαμε, ουσιαστικά η απόφαση ήταν δεδομένη από τη Δευτέρα. Με όσα διαδραματίστηκαν στην εκδίκαση, μόνο με… τανκς μπορούσε να τιμωρηθεί με τέτοια ποινή.

Μια υπόθεση που κράτησε την ομάδα για δύο μήνες «δέσμια» πολύξερων αναλυτών, που την είχαν ρίξει από τον Μάρτιο, φτιάχνοντας ένα ολόκληρο παραμύθι πολλών σελίδων, για να δίνουν ελπίδες σε καταδικασμένες από την παρουσία τους στα γήπεδα ομάδες.

Τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι να συσπειρώσουν χιλιάδες ανθρώπους που ούτε διανοήθηκαν ότι αυτή η ομάδα μπορούσε να είναι μπλεγμένη σε μια τέτοια ιστορία.

Κατάφεραν για πρώτη φορά όλοι οι πολιτικοί του νομού (εκτός μιας ελάχιστης μειοψηφίας) να εκφραστούν τόσο ξεκάθαρα χωρίς να κρατήσουν ούτε «πισινή» επειδή ακριβώς ξέρουν τι σημαίνει Παναιτωλικός!

Κατάφεραν ξεσηκώσουν όλους τους φορείς και να πάρουν θέση. Τον απλό κόσμο, ακόμα και Αγρινιώτες που δεν πάνε στο γήπεδο, σε ένα ποτάμι συμπαράστασης. Φιλάθλους άλλων ομάδων που δεν είχαν συμφέρον. Απλό κόσμο. Όλοι αυτοί που σήμερα χαίρονται που απονεμήθηκε δικαιοσύνη

Η όλη προσπάθεια αποτέλεσε κανονικό μπούμερανγκ που επέστρεψε σε όσους επεδίωξαν μάταια να αλλάξουν την εικόνα που έχει για τον Παναιτωλικό όλη η Ελλάδα.

Απαλλαγμένος «και με τη βούλα» και σίγουρα δυναμωμένος, μπορεί από σήμερα να κοιτάξει μπροστά.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ