Απαράδεκτοι και διασυρμός!

Ο Παναιτωλικός… κατάφερε να χάσει από το πρώτο ημίχρονο ένα ματς στο οποίο έπαιζε από το τρίτο λεπτό με παίκτη παραπάνω. Οι Αγρινιώτες σε ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από την έδρα τους, όπως είχε συμβεί και στην Λιβαδειά, σε καμία περίπτωση δεν ήταν ανταγωνιστικοί, δεν έδειξαν ότι είχαν στόχο τη νίκη και φυσικά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους περιοχή. Κάπως έτσι, με… κάτω τα χέρια ηττήθηκαν με 3-0 από τον Αστέρα που είχε ανάγκη τη νίκη και την πήρε.
Το παιχνίδι ξεκίνησε για τον Παναιτωλικό καλύτερα κι από όπως θα μπορούσε να το φανταστεί ο Τραϊανός Δέλλας. Μόλις στο 3′ από λάθος μεταβίβαση του Πασαλίδη, ο Μοράρ έκλεψε και πριν μπει στην περιοχή ο Τριανταφυλλόπουλος τον ανέτρεψε. Η απόφαση για τον Κομίνη ήταν εύκολη καθώς έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των γηπεδούχων. Το φάουλ που εκτέλεσε ο Μοράρ μπλόκαρε με την δεύτερη ο Παπαδόπουλος κι αυτή ήταν η πρώτη και… τελευταία ευκαιρία του Παναιτωλικού στο πρώτο μέρος. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, οι Αρκάδες με παίκτη λιγότερο έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο. Κόντρα στην ανούσια κατοχή της μπάλας των Αγρινιωτών, ο Αστέρας επέδειξε τις καλές ευκαιρίες με τον Φερνάντεζ και τον Μανιά. Ήταν οι στιγμές που προειδοποίησαν, αφού στο 26΄σε μια αντεπίθεση, τέσσερις παίκτες των γηπεδούχων βρέθηκαν απέναντι σε δύο του Παναιτωλικού, ο Μανιάς με εξαιρετική κούρσα έδωσε πάσα… πάρτο βάλτο στον Βαλιέντε που σχεδόν σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα για το 1-0! Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση η ζημιά ήταν διπλή για τους Αγρινιώτες μιας και ο Μοράρ έπαθε… τράβηγμα κι αποχώρησε νωρίς δίνοντας την θέση του στον Μπαϊροβιτς. Μάλιστα από το γκολ και μετά οι παίκτες του Αστέρα… έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και βρήκαν ακόμη δύο σημαντικές στιγμές να σκοράρουν και να «τελειώσουν νωρίς το ματς». Από την άλλη ο Παναιτωλικός συνέχισε την ίδια ανούσια παρουσία του. Πάσες, πολλές πάσες παράλληλες στον χώρο του κέντρου αλλά ούτε μία κάθετη, ούτε μια στιγμή απειλής προς τον Παπαδόπουλο, αφού και στο 38′ το γκολ του Μπαϊροβιτς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κι αφού ο Παναιτωλικός απλά… βολόδερνε χωρίς πλάνο μέσα στο γήπεδο, παρ’ ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, στον Αστέρα έκαναν την δουλειά τους και καθάρισαν το τρίποντο από το ημίχρονο. Από ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Καλτσάς εκτέλεσε, κανείς αμυντικός δεν πήδηξε να διώξει και ένα μέτρο από το τέρμα με κεφαλιά ο Ιγκλέσιας έκανε σαν σε προπόνηση το 2-0!
Η επανάληψη είχε μια από τα… ίδια. Μόλις στο 48′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-0 κι αυτή δεν συνέβη εξαιτίας της «απογείωσης» του Γιαννακόπουλου στην κεφαλιά του Ιγκλέσιας. Όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο 62′ όταν ο Φερνάντεζ σκόραρε με σουτ στην κλειστή γωνιά του κίπερ του Παναιτωλικού. Κάπου εκεί η άθλια εμφάνιση, άρχισε να γίνεται απαράδεκτη έως και αδιάφορη παρουσία. Μπροστά στον κίνδυνο για μεγαλύτερη συντριβή, οι Αγρινιώτες απλά μαζεύτηκαν για να μην δεχθούν κι άλλο γκολ. Φυσικά για… γκολ ούτε υποψία. Χωρίς αμφιβολία στην Τρίπολη η ομάδα του Δέλλα έδειξε ένα από τα πιο… αποκρουστικά πρόσωπά της στην σεζόν. Η οποία να το ξαναθυμίσουμε δεν έχει τελειώσει για κανέναν…
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Φερνάντεζ, Αραβίδης (7′ Μπελόκ), Μανιάς (82΄Βλάχος)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας (63′ Μαρινάκης), Αμαράλ, Άργκους, Μιχάι, Λουσέρο, Πάουλο (68′ Παρράς), Γκούγκα, Ουίλιαν, Μάζουρεκ, Μοράρ (30′ Μπαϊροβιτς)

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ