ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο αγώνας που έστησε ο Κωστούλας!!!

Ο Κωστούλας είπε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Super League αυτά που… «ο κόσμος έχει τούμπανο» για τον Μποροβήλο και την παρέα του. Πόνεσαν οι αλήθειες που είχε το σθένος να πει, όταν οι περισσότεροι παράγοντας κρύβονται ή φοβούνται. Κι απ’ ότι φαίνεται, πόνεσαν πάρα πολύ, τον διαιτητή του ντέρμπι της Ριζούπολης, διοικητικού παράγοντα του Αστέρα Τρίπολης και ηγέτη της Λίγκας, που οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία το αδιάφθορο και αδιάβλητο πρωτάθλημά μας, κάνοντάς το γνωστό στα πέρατα της οικουμένης!

Και όπως ήταν αναμενόμενο τα παπαγαλάκια του συστήματος έπιασαν δουλειά. Δείτε για παράδειγμα το συγκεκριμένο δημοσίευμα ΕΔΩ και μάθετε πως ο Κωστούλας έστηνε παιχνίδια!!!

Για την ουσία των συνομιλιών που αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. Ούτε καν ότι η δικαιοσύνη τις πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Σε αντίθεση με εκείνες του «κοριόπολις» που οδηγούν στο ειδώλιο τον Μποροβήλο και πολλούς ακόμα…

Για όσους έχουν ασθενή και άκρως επιλεκτική μνήμη (για να μην πούμε ότι κάνουν το άσπρο μαύρο) με στόχο να «τσουβαλιάσουν» τους πάντες, πρέπει να θυμίσουμε ότι σε εκείνες της καταγραφές του υπερκοριού της ΕΥΠ, ο Τσακογιάννης ζητάει από τον Κωστούλα να βοηθήσει την Ηλιούπολη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Όπως και έγινε!!!

Ο Παναιτωλικός έχοντας εξασφαλίσει την προηγούμενη αγωνιστική την άνοδο στην Α’ Εθνική μετά από 34 χρόνια, πήγε στην Ηλιούπολη και νίκησε με 3-2 μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα πιέσεων, απειλών, τρομοκρατίας. Στέλνοντάς την στα μπαράζ και από εκεί στη Γ’ Εθνική. Αυτό είναι το περίφημο στήσιμο του Κωστούλα!!!

Προφανώς έχουν ξεχάσει και κάτι άλλο. Όταν ο Παναιτωλικός έδινε τη μάχη του να ανέβει από τη Γ’, όλα τα εργαλεία του συστήματος που καμαρώνουμε πλέον στη Super League έσφαζαν με τη σφυρίχτρα τους τον Παναιτωλικό και εξασφάλιζαν την ανέλιξή τους. Όταν έπεφταν πυροβολισμοί στο λεωφορείο του Παναιτωλικού πριν τον αγώνα με την Ηλιούπολη, κάποιες άλλες ομάδες έπαιζαν… φιλικά και έπαιρναν την μία άνοδο μετά την άλλη.

Και σε τελική ανάλυση, το τι εκφράζει ο καθένας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι γνωστό στο φίλαθλο κοινό. Και αυτό που εξακολουθεί να το παρακολουθεί και σ’ εκείνο που αηδιασμένο από τη μπόχα, έχει απομακρυνθεί, αφήνοντας άδεια γήπεδα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ