Απόλυτα ασφαλής ο αγωνιστικός χώρος

Ο Αντώνης Γκριμότσης με ποστάρισμά του δίνει αναλυτικά στοιχεία για τις καιρικές συνθήκες και πόσο αυτές επηρεάζουν τα γήπεδα της Δυτικής Ελλάδας. Διαγράφει κάθε αμφιβολία για τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα Παναιτωλικός – Ιωνικός, τονίζοντας ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα είναι απόλυτα ασφαλής. Έγραψε:

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την χώρα και η σκέψη όλων πρέπει να είναι στην προστασία των αδύναμων ανθρώπων που βρίσκονται εκτεθειμένοι στα ακραία φαινόμενα. Επειδή όμως η ζωή έτσι και αλλιώς συνεχίζεται να δούμε τι δεδομένα έχουμε και τι μπορούμε να περιμένουμε για τα γήπεδα που χρόνια απασχολούσαν την επικαιρότητα δλδ Γιάννενα και Αγρίνιο.

Η ετήσια βροχόπτωση στην πόλη του Αγρινίου έχει ξεπεράσει κατά 50% το ετήσιο ΜΟ βροχόπτωσής του, αγγίζοντας πριν τελειώσει ο χρόνος τα 1500mm βροχής. Τις τελευταίες 10 ημέρες η βροχόπτωση έφτασε τα 220mm λίγο λιγότερο δλδ από όσο έχει βρέξει στην Αθήνα ολόκληρο το 2021.

Στα Γιάννενα η βροχόπτωση είναι λίγο μεγαλύτερη καθιστώντας την πόλη πρωταθλήτρια… βροχής με 1590mm μέχρι σήμερα. Για να καταλάβουμε το μέγεθος, να επισημάνουμε ότι το Cardiff που είναι η πιο βροχερή περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας έχει ετήσιο ΜΟ υετού 1151,92mm. Υπό αυτές τις συνθήκες την περυσινή αγωνιστική περίοδο, δεν θα διεξαγόταν παιχνίδι ούτε στους Ζωσιμάδες ούτε στο Αγρίνιο.

Σήμερα όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δυο αγωνιστικοί χώροι, θα είναι απόλυτα ασφαλείς και εύπαικτοι μετά τις καλοκαιρινές επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πλαίσιο Αναβαθμισης Αγωνιστικών Χώρων της Ελληνικής Super League.

Fingers crossed λοιπόν μέχρι το βράδυ και ελπίζουμε να κοπάσουν τα φαινόμενα, να είναι ασφαλείς όλοι οι συμπολίτες μας αλλά και οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ