Από σήμερα μετράει

Ο Παναιτωλικός δίνει σήμερα το απόγευμα το πρώτο… κανονικό φιλικό. Στις 6.30 παίζει στο Πανηπειρωτικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας του και με αντίπαλο ίδιας κατηγορίας. Ουσιαστικά από σήμερα αρχίζει να μετράει τις δυνάμεις του, καθώς τα φιλικά που έδωσε έως τώρα ήταν για ξεμούδιασμα.

Με τα νέα αποκτήματα (Έρικσον, Μανά, Γιαννακόπουλο, Αγρόδημο, Κόκκορη) να έχουν ενταχθεί έγκαιρα στην ομάδα, αλλά (το βασικότερο) έχοντας διατηρήσει τον περσινό “κορμό”, ο Παναιτωλικός μπαίνει στην τελική ευθεία του μονταρίσματος ενόψει πρωταθλήματος. Χωρίς απουσίες, αφού μόνο ο Μάζουρεκ δεν είναι 100% έτοιμος (αλλά αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής), ο Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ομάδα του και να κάνει τις όποιες βελτιώσεις στα επόμενα φιλικά έως τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ έπαιξε ήδη με δύο ομάδες της Super League στο Καρπενήσι (2-2 με Λαμία, 1-0 τον Λεβαδειακό) και απέναντί του ο Παναιτωλικός, τόσο σήμερα, όσο και στον… επαναληπτικό που θα γίνει την Τετάρτη στο Αγρίνιο, θα τεστάρει τις δυνάμεις του. Και θέλει να επιβεβαιώσει, ότι είναι βάσιμη η αισιοδοξία που εκφράζεται, για τις πραγματικές δυνατότητές του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ