Από τις 3 στο γήπεδο!!!

Η Θύρα 6 είναι έτοιμη για τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο. Με ανακοίνωσή της καλεί όλα τα μέλη της και γενικότερα τους φιλάθλους από τις 3.00 στην πλατεία μπροστά στη μεγάλη κερκίδα για την υποδοχή της ομάδας. Και μετά ετοιμάζει το δικό της πάρτι στην μικρή κερκίδα:

Τα εισιτήρια του αγώνα με το Βόλο είναι και σήμερα διαθέσιμα στα γραφεία μας από τις 20:30. Ενισχύουμε άπαντες με την παρουσία μας στη μικρή κερκίδα την προσπάθεια των παικτών για το τρίποντο που θα μας εκτοξεύσει!

Οι ορισμένοι “χειρούργοι” από τον νέο αρχιδιαιτητή (;) έρχονται στο Αγρίνιο με ξεκάθαρη εντολή, μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό του καθενός θα δώσει απαντήσεις σε όποιον αμφιβάλλει.

Συνεχίζουν να προκαλούν τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ειδικά με τον ορισμό του συγκεκριμένου τύπου στο VAR, έτσι για ακόμα μια φορά στην 96χρονη ιστορία μας, είμαστε αντιμέτωποι με τους πάντες!

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΤΟΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ