Αυτός είναι ο Παναιτωλικός!!!

Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια. Ανοικτές θύρες για να μπορέσει όλος ο κόσμος να παρακολουθήσει το φιλικό με τη Λάρισα, από τη μία. Οικονομική ενίσχυση που έχει ανάγκη για να λειτουργήσει τα αγωνιστικά του τμήματα ο Ερασιτέχνης, από την άλλη.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η είσοδος των φιλάθλων στο δεύτερο φιλικό που δίνει η ομάδα στην έδρα της (όπως έγινε και στο πρώτο με η Λαμία) είναι ελεύθερη. Και καλεί τους φιλάθλους αντί του εισιτηρίου που θα πλήρωναν, να διαθέσουν 2 ευρώ να αγοράσουν κουπόνια από τους αθλητές των τμημάτων του ερασιτέχνη που θα βρίσκονται στις εισόδους του γηπέδου!

Αν μη τι άλλο, είναι κίνηση που δείχνει την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών και υπενθυμίζει σε όλους μας το χρέος που έχουμε απέναντι στην προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογο τούτες τις δύσκολες εποχές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο γήπεδο Παναιτωλικού την ΑΕ Λάρισα σε φιλικό αγώνα. Θα ανοίξουν οι Θύρες 1 και 2 και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Αντί εισιτηρίου η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν το έργο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού.

Ο ΓΦΣ Παναιτωλικός λειτουργεί αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες Χειροσφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ελληνορωμαϊκής Πάλης και χρειάζεται τη ηθική και οικονομική στήριξη όλων των φιλάθλων.

Αθλητές του θα βρίσκονται στις εισόδους και κάθε φίλαθλος θα μπορεί ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ να προμηθεύεται κουπόνι των 2 ευρώ, συμμετέχοντας έτσι στην οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ