Αυτό δεν ξανάγινε…

Τη Δευτέρα ο Παναιτωλικός έχει μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, με τους ερυθρόλευκους να προέρχονται από την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Ήττα που έχει κάνει πολύ βαρύ το κλίμα, ενώ η καρέκλα του Μίτσελ τρίζει.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει πάρει ποτέ αποτέλεσμα εκεί. Δυσκολεύει τον Ολυμπιακό σχεδόν πάντα, αλλά βαθμό δεν έχει βάλει στο σακούλι του. Θα μπορέσει τώρα; Θα δούμε…

Στην τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής (Δευτέρα ώρα 9.00) θα δούμε σίγουρα κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Για πρώτη φορά στην προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για την Super League, θα έχουμε παρουσία φίλων του Παναιτωλικού σε δική τους Θύρα στο Καραϊσκάκης!!!

Αυτό έγινε επειδή το φθινόπωρο η διοίκηση αποδέχτηκε το αίτημα του Ολυμπιακού να φέρει κόσμο στο Αγρίνιο. Με την προϋπόθεση να ανταποδώσει στον β’ γύρο. Έτσι ανοίγει τώρα Θύρα για τους Αγρινιώτες, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια έμοιαζε… αδιανόητο.

Πρώτη φορά θα συμβεί κάτι τέτοιο γενικότερα σε αγώνα με μία εκ των τριών μεγάλων της Αττικής, αφού έως τώρα ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ επέτρεψαν να ανεμίσουν κυανοκίτρινες σημαίες και πανό στις έδρες τους. Σε αντίθεση με τη Θεσσαλονίκη όπου πάτησαν οπαδοί του Παναιτωλικού και στην Τούμπα και στο Βικελίδης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ