Αφού δεν τον πυροβόλησε κανείς…

Για το ρεσιτάλ διαιτησίας του Νεοφυτιάδη γράφτηκαν πολλά και θα μπορούσαμε να γράφουμε έως την επόμενη φορά που η ΚΕΔ θα τον ορίσει σε αγώνα. Για τα 9 λεπτά καθυστερήσεων δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Για την αποβολή του Μπεχαράνο επίσης. Πήρε την πρώτη κίτρινη επειδή ο αντίπαλός του έκανε θέατρο (!!!) και τη δεύτερη επειδή (πεσμένος στο χορτάρι) τον χτυπούσε στο κεφάλι ο Ακόστα (!!!).

Ας δούμε, όμως, πως μπορεί να σε σφάξει ένας Νεοφυτιάδης, χωρίς να ασχοληθεί κανείς. Ο Μάζουρεκ έφαγε το ξύλο της ζωής του στη Λαμία. Ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες, έγινε από τα πρώτα λεπτά στόχος των αντιπάλων. Αγκωνιές, κλωτσιές, χτυπήματα, σπρωξίματα. Και ο διαιτητής τι έκανε; Του έδωσε μόλις 3 φάουλ, ενώ κανένας από τους παίκτες της Λαμίας δεν παρατηρήθηκε με κάρτα για τα μαρκαρίσματα που του έκαναν. Ο Αργεντίνος εγκατέλειψε με διάσειση το γήπεδο. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όλα καλά για τον Νεοφυτιάδη, αφού… κανένας δεν πυροβόλησε τον Μάζουρεκ.

Οι κάρτες πήγαν στους παίκτες του Παναιτωλικού, που παίζοντας αντιαθλητικά (!!!) εισέπραξαν έξι (έναντι 2 της Λαμίας!!!). Ο Παναιτωλικός είναι μακράν η πρώτη ομάδα σε κίτρινες στη φετινή Super League με 54. Με δεύτερη τη Λάρισα (46). Όταν π.χ. ο «ποιοτικός» ΠΑΣ Γιάννινα έχει 31…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ