Βαρετή εμφάνιση, «παιδική» αντιμετώπιση!

Ο Παναιτωλικός για άλλη μια φορά απέδειξε ότι κάνει αγγαρεία στο Κύπελλο, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας και πλέον μετά το 0-0 κόντρα στον Κισσαμικό είναι… κατάφατσα με τον αποκλεισμό.
Πολλά λόγια δεν χρειάζονται για μια εμφάνιση που σε καμία περίπτωση δεν τιμά τον σύλλογο και προφανώς πρέπει να απασχολήσει και τον Δέλλα και τους διοικούντες, έστω κι αν το Κύπελλο Ελλάδος δεν είναι ο βασικός στόχος (και) του φετινού Παναιτωλικού. Ο προπονητής της ομάδας έδωσε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να αποδείξουν ότι μπορεί να τους υπολογίζει και κατά την διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα. Μάταια… Την πέταξαν στα σκουπίδια , αφού με την απογοητευτική εμφάνιση στα Χανιά έχασαν πόντους αντί να κερδίσουν. Εν κατακλείδι πέρα από το δοκάρι του Χαντάκια δεν υπάρχει κάτι άλλο άξιο αναφοράς για τον Παναιτωλικό, που πλέον θέλει νίκη στην Ιεράπετρα και καλύτερη διαφορά από τον Κισσαμικό αν φυσικά οι Χανιώτες δεν πάρουν καλό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74′ Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (60′ Γκίνης), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63′ Αρναρέλλης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Λιάβας (62′ Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης Δ., Χαντάκιας, Αγρόδημος (78′ Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Βασιλούδης (50′ Ντίας), Μανά, Ουίλιαν, Μοράρ.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ