Βελτιωμένος και νικητής

Βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις και καλύτερος του σημερινού του αντιπάλου εμφανίστηκε ο Παναιτωλικός στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης που είχε ως καλύτερη στιγμή του το δοκάρι του Σλίβκα στο 36′.

Ο Αναστασίου έδειξε ότι έκανε πρόβα πρεμιέρας περιορίζοντας τις αλλαγές σε πέντε, εκ των οποίων η τελευταία αναγκαστική, καθώς είχε ενοχλήσεις ο Βέργος λίγο μετά την είσοδό του. Με Ροντρίγκες στην εστία, Βργκοτς και Κορνέλιους ιδιαίτερα σταθερούς στο κέντρο της άμυνας, Λούι και Χουχούμη στα άκρα, οι κυανοκίτρινοι πήραν καλό βαθμό αμυντικά και αυτή τη φορά.

Στο κέντρο Φλόρες – Τσιγγάρας πήγαν πολύ καλά, έχοντας στα άκρα τον Μπαρμπόσα δεξιά και τον Ντίας αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Καρέλης και πίσω ή δίπλα του ο Μεντόσα.

Δημιουργήθηκαν αρκετές επιθετικές προσπάθειες, κυρίως στο β’ ημίχρονο, και τελειώματα που μπορούσαν να έχουν καλύτερη κατάληξη. Γενικά η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά είναι δεδομένο ότι χρειάζεται κι άλλη βελτίωση στη συνέχεια για να ριχτεί στη μάχη των επίσημων αγώνων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους (68’ Μαλής), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μεντόσα (71’ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (71’ Μόρσεϊ), Ντίας (78’ Βέργος, 84’ Περέιρα), Καρέλης.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ