Βοσκόπουλος: Είμαι αισιόδοξος

Ο συνήγορος του Παναιτωλικού, ο Αγρινιώτης Γιάννης Βοσκόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Στα Γήπεδα» του ΑΧΕΛΩΟΣ TV ανέφερε:

«Μεγάλη διαδικασία 3,5 ώρες διήρκησε. Το νομικό team, οι μάρτυρες, ο Φώτης Κωστούλας, αναλύσαμε τα πραγματικά περιστατικά, τα νομικά πήραν περισσότερη ώρα, προκειμένου να αποδείξουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε προκαθορισμός αποτελέσματος και χειραγώγηση αγώνα. Σταθήκαμε πάρα πολύ στις πολλές ανακρίβειες στο ερευνητικό πόρισμα που πρότεινε την εσχάτη ποινή τον υποβιβασμό. Αναλύθηκαν διεξοδικά οι ασάφειες και οι ανακρίβειες.

Για παράδειγμα τον Κουτσοσπύρο τον εμφάνιζε είτε τεχνικό διευθυντή είτε προπονητή. Μακρά η διαδικασία προσπαθήσαμε να δείξουμε στους δικαστές τι πρεσβεύει ο Παναιτωλικός, δε στοιχειοθετούνται στοιχεία.

Το βασικό νομικό μας επιχείρημα ήταν ότι για να στοιχειοθετηθεί χειραγώγηση πρέπει να εμπλέκονται δυο πρόσωπα. Με ένα πρόσωπο μόνο δεν υφίσταται χειραγώγηση.

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος δεν παραβρέθηκε, εκπροσωπήθηκε δια του δικηγόρου του. Υπάρχει αισιοδοξία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση, ωστόσο η συγκεκριμένη Επιτροπή δε φημίζεται για την ταχύτητά της». 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ