Γίνονται εκλογές στην Ουγκάντα;;;

Ο Τάκης Παπαχρήστος ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών και συνεχίζει το έργο του στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όσο και μετά, πολλοί λένε διάφορα. Αλλά τι σημασία έχουν αυτά που λένε;

Λένε, παράδειγμα, ότι τέτοιες εκλογές ούτε στην Ουγκάντα δεν κάνουν. Γίνονται εκλογές στην Ουγκάντα;;;

Λένε, επίσης, ότι παρότι σωματεία που προσέφυγαν στο Διαιτητικό και δικαιώθηκαν, τα έκοψε από την ψηφοφορία. Είπαν δηλαδή ότι ούτε τις αποφάσεις των δικαστηρίων δεν εφαρμόζει.

Λένε ότι έκοψε σωματεία (δώδεκα τον αριθμό) που έχουν έγκριση από τη ΓΓΑ. Ναι, αλλά δεν λένε ότι υπέπεσαν σε πολύ σοβαρά παραπτώματα: Δεν χρησιμοποίησαν 20 παίκτες μέσα στη χρονιά, ή ότι έπαιξαν με κοντομάνικη φανέλα μέσα στον χειμώνα ή ότι δεν κάλεσαν παππά για αγιασμό στην πρώτη προπόνηση.

Λένε, επίσης, ότι την τελευταία στιγμή έβαλε 10 δικά του σωματεία που δεν ήταν στην αρχική λίστα που ο ίδιος είχε στείλει στη ΓΓΑ. Σωματεία που δεν πήγαν στο Διαιτητικό (όπως τα 12 που κόπηκαν), δεν έκαναν κάποια ενέργεια. Δεν υπήρχαν πουθενά έως σήμερα. Ε, και; Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις;

Τι είναι αυτά που λέτε ρε; Ότι πέταξε έξω 12 που ΔΕΝ θα ψήφιζαν Παπαχρήστο, για να βάλει 10 που τον ψήφισαν;;; Έχετε τρελαθεί εντελώς.

Έφτασαν στο σημείο να τον κατηγορούν γιατί δεν ενημέρωνε όσους τους έκανε την τιμή να τους αφήσει να ψηφίσουν, πόσους σταυρούς μπορούσαν να βάλουν. Άκου απαίτηση!

Άσε που λένε ότι οι εκλογές έπρεπε να γίνουν με όσα προβλέπει ο Αθλητικός νόμος. Αλλά έγιναν με όσα λέει το καταστατικό της Ένωσης.

Λένε, λένε, λένε…

Τέλος πάντων. Σημασία δεν έχουν όλα αυτά. Σημασία έχει που ο Παπαχρήστος νίκησε. Και μπράβο του που το είπε ξακάθαρα ο άνθρωπος στην ανακοίνωσή του: Όλοι είμαστε μία ομάδα, δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν. Αυτά να λέγονται!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ