Γκίνια και διαιτησία τον… τέλειωσαν νωρίς!

Όταν το ματς στο 25′ είναι 2-0 εις βάρος σου κι όταν απέναντι σου είναι ο Ολυμπιακός τότε δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά από τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα. Ο Παναιτωλικός αποδέχθηκε από νωρίς την μοίρα του στο Καραϊσκάκη αφού από την μία η τύχη που του γύρισε την πλάτη κι από την άλλη ένα ακόμη γκολ οφσάιντ (μετά από αυτό του Σιμόες κόντρα στην ΑΕΚ) έκαναν την αναμέτρηση… σεμνή τελετή. Ακόμη κι όταν ο Καμαρά βρήκε για 3η σερί αγωνιστική δίχτυα και μείωσε το σκορ δεν υπήρξε συνέχεια καθώς με 10 παίκτες το έργο ήταν δύσκολο.

Μόλις στο 11′ τα «καναρίνια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ αφού η πίεση του Ολυμπιακού έπιασε τόπο με αρκετή δόση τύχης μιας και το πλασέ του Ποντένσε πριν καταλήξει στην αγκαλιά του Κυριακίδη, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Άργκους άλλαξε πορεία και… γκολ.

Το 1-0 άλλαξε άμεσα τα όποια σχέδια του Δέλλα, αλλά πριν καλά-καλά συνέλθουν οι παίκτες με τον τρόπο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ήρθε και το 2ο τέρμα που… τέλειωσε πρόωρα τις όποιες αισιόδοξες σκέψεις της ομάδας του Αγρινίου. Πάντως πριν ο Γκερέρο γίνει τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Βούκοβιτς από θέση οφσάιντ έκανε το γύρισμα αλλά ο πρώτος επόπτης… πάλι δεν είδε τίποτα!

Με τον Τίτορμο να έχει… να ανέβει ένα Γολγοθά ήταν κατανοητό πως δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν και πολλά πράγματα ειδικά όταν τα 1-2 καλά σουτ των παικτών του στο πρώτο μέρος δεν βρήκαν στόχο. Όμως επειδή η… κακή μέρα από το πρωί φαίνεται, το παιχνίδι στράβωσε ακόμη περισσότερο στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53′ όταν ο Χαντάκιας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μια… τραβηγμένη απόφαση από τον διαιτητή Κουμπαράκη, αλλά όπως κι αν έχει η συνέχεια έγινε ακόμη πιο δύσκολη, με τον Μαλή να περνάει άμεσα στο παιχνίδι στη θέση του Ουίλιαν. Με δέκα πλέον οι «κυανοκίτρινοι» είχαν για τα καλά το ρόλο του κομπάρσου κι απλά το ζητούμενο ήταν να αντέξουν στην πίεση του Ολυμπιακού, να περάσει ο χρόνος και να μην μεγαλώσει ο δείκτης του σκορ.

Όμως η είσοδος του Καμαρά στο γήπεδο (ανεξήγητο γιατί δεν ξεκίνησε ή γιατί άργησε να μπει) έδωσε άλλη τροπή στο ματς. Ο φορμαρισμένος φορ του Παναιτωλικού σκόραρε αμέσως και ξανάβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι στο τελευταίο 20λεπτο παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα!

Το γκολ αυτό… αφύπνισε τους γηπεδούχους που πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα κυκλοφόρησαν την μπάλα στο… μισό του Κυριακίδη, έπαιξαν με το χρόνο και… έσβησαν την αναμέτρηση στο 2-1.

Έτσι κι αλλιώς η αποστολή του Παναιτωλικού ήταν δύσκολη, οπότε πρέπει όσο γίνεται πιο γρήγορα να αφήσουν πίσω το ματς αυτό ο Δέλλας και οι παίκτες του. Ένα παιχνίδι πάντως που αφήνει… τραύματα καθώς η κόκκινη του Χαντάκια σημαίνει ότι χάνει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Δευτέρα στο Αγρίνιο.

Ένα ματς που είναι… κυκλωμένο στα «πρέπει να πάρουμε το τρίποντο». Σε αυτό οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι και οι παίκτες, αλλά να βοηθήσει και ο κόσμος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά (64΄Νάτχο), Γκιγιέρμε, Ναουέλ (74΄Τοροσίδης), Ποντένσε, Φορτούνης (88′ Μπουχαλάκης), Γκερέρο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Άργκους, Χαντάκιας, Ρότσα, Μαρινάκης, Ντίας, Λουσέρο, Ουίλιαν (57΄Μαλής), Μανά (84΄Γιαννιώτης), Μάζουρεκ, Μοράρ (68′ Καμαρά)

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ