Γνωρίζουμε τι τερματοφύλακα έχουμε

Για τον “τυφλό” Σκίμπε το Agrinio-sports (πρώτο και με διαφορά) είχε γράψει εδώ και μέρες. Είναι δυνατόν να μη βλέπει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και οι συνεργάτες του, κάτι που… βγάζει μάτια; Ότι ο Δημήτρης Κυριακίδης είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο άνθρωπος που κάθε αγωνιστική κάνει απίθανα πράγματα! Όχι μια στο τόσο, αλλά σε κάθε αγώνα, με σταθερά ψηλού επιπέδου εμφανίσεις.

Από τότε οι φωνές πολλαπλασιάστηκαν. Υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα και πολλές αναφορές. Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης σε δηλώσεις του στο SDNA, είπε τα πράγματα με το όνομά τους:

“Για τον Δημήτρη εμείς το ξέρουμε, γνωρίζουμε πολύ καλά τι τερματοφύλακα έχουμε στην ομάδα μας. Το θέμα είναι να το δείτε κι όλοι οι υπόλοιποι. Είναι ο πιο σταθερός στο ελληνικό πρωτάθλημα, σίγουρα μέσα στους τρεις καλύτερους. Μαζί με τον Ρομπέρτο μάλιστα που έφυγε, θεωρώ πως ήταν οι δύο κορυφαίοι και πέρυσι… Δηλαδή αυτός ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να βρίσκεται έστω κι ως τρίτος στην Εθνική ομάδα και καλούνται άλλοι παίκτες που δεν έχουν καθόλου χρόνο συμμετοχής…”.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ