Δεν κατέβηκε ποτέ…. (3-1)

Κακός ήταν σήμερα ο Παναιτωλικός στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό. Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε με τον Φερνάντεθ κάτω από τα γκολπόστ, τους Τσιγγάρα, Σίενστεντ, Μαλή, Κέβιν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ταχάρ, Ντάλσιο στον άξονα, τους Μουνιέ, Ρόσα στα άκρα και τον Αλβαρεζ πίσω από τον Ντάουντα.

Ωστόσο τα «καναρίνια» παρουσίασαν πολλά ανασταλτικά προβλήματα, δεν κρατούσαν μπάλα και στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκαν δύο γκολ, από τους Βαγιαννίδη (23′), Ζαχίντ (40′). Ενδιάμεσα ο Μουνιέ απώλεσε την μοναδική καλή τους στιγμή στο ματς (ο Διούδης απέκρουσε το πλασέ του στο μεταξύ τους τετ α τετ), ενώ στο 48′ ο Μακέντα από το σημείο του πέναλτι (καταλογίστηκε σε ανατροπή του Χατζηγιοβάννη από τον Μαλή), διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικά σκορ. Πλέον ο αγώνας είχε «τελειώσει» και ο Μάκης Χάβος έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Στις καθυστερήσεις ο Ντάουντα σημείωσε για την ομάδα το γκολ της τιμής.

Η σύνθεση των «κυανοκίτρινων» ήταν η εξής: Φερνάντεθ, Τσιγγάρας, Σιένστεντ, Μαλής, Κέβιν, Ταχάρ, Ντάλσιο, Μουνιέ (59′ Ντουάρτε), Αλβαρες (59′ Μιμίτο), Ρόσα (72′ Φυτόπουλος), Ντάουντα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ