«Δεν φοβάμαι αυτόν τον Παναιτωλικό»

Μέλι για τους παίκτες του έσταζε ο Μάκης Χάβος, μετά τη νίκη τους επί του Αρη. «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή την πολύ σημαντική νίκη γιατί έχει σημασία ποιος είναι και ο αντίπαλος Προσπαθήσαμε από το πρώτο ημίχρονο να βάλουμε τη μπάλα κάτω αλλά δεν υπήρχαν πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο όμως βάλαμε δύο γκολ, το ένα σε οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου και το δεύτερο στο επιθετικό τρανσίσιον που για μένα είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο αλλά όπως σας έχω πει ξανά δεν φοβάμαι αυτό τον Παναιτωλικό. Τα παιδιά που ήρθαν μας βοηθούν πολύ, αλλά μια ομάδα δεν χτίζεται σε δυο τρεις μήνες. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι μετά το 2-0. Πολύ καλός ο Λιάβας που έπαιζε με πρόβλημα και είναι πολύ σημαντικό αυτό ειδικά γιατί είναι παιδί του Παναιτωλικού», είπε αρχικά.

Και μετά αναφέρθηκε στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΛ, όπου τα «καναρίνια»… αυτοκτόνησαν. «Βγάλαμε τα μάτια μας. Ο Ντάουντα ζήτησε αλλαγή γιατί κουράστηκε. Ο Μουνιέ δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ο Ντουάρτε έκανε αψυχολόγητο λάθος, όπως και ο Κέβιν που είναι έμπειρο παιδί, αλλά ποτέ δεν κάνεις τέτοιο πέναλτι. Πάντως καμία ομάδα δεν έπαιξε όπως εμείς στη Λάρισα. Υπάρχει μεγάλη ατυχία». Για την αλλαγή του Τζανακάκη σχολίασε ότι «ήταν αναγκαστική. Είχε να παίξει από τον Σεπτέμβριο και θέλει ειδική διαχείριση. Ξέρουμε ότι 90λεπτο θα αργήσει να βγάλει. Είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς».

Για τις μεταγραφές ανέφερε πως «η ομάδα είναι εδώ και πολύ καιρό σε αναζήτηση τερματοφύλακα αλλά αυτή και η θέση του στόπερ είναι πολύ δύσκολες για Γενάρη μήνα. Πιστεύω σύντομα όμως θα αποκτήσουμε τερματοφύλακα». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Αριγίμπι. «Είχε ένα χτύπημα πριν το ματς με Ολυμπιακό και με το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό έγινε ακόμα χειρότερο. Θα αργήσει να επιστρέψει. Ίσως σε 20 μέρες».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ