Δύο προσθήκες

Οι πολλές απουσίες παικτών σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή, είναι “μαχαιριά” για τον Παναιτωλικό. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο έλειπε μια 11αδα, ενώ αντικαταστάθηκαν τρεις λόγω ενοχλήσεων. Όλα αυτά ενώ το επόμενο δεκαήμερο περιμένουν την ομάδα τέσσερις καθοριστικοί αγώνες! Μεθαύριο με τον Πανιώνιο (στο κύπελλο), το Σάββατο 18 με τη Λαμία στο Αγρίνιο, την επόμενη Τετάρτη 22 στη Λάρισα και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου με τον Άρη στο Αγρίνιο.

Αυτό που κοιτάει σήμερα είναι ο επαναληπτικός με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Και η απογευματινή προπόνηση θα δείξει ποιοι απ’ τους τραυματίες μπορεί να είναι διαθέσιμοι. Η πρόβλεψη δεν επιτρέπει αισιοδοξία, γιατί ακόμα κι αν κάποιοι παίκτες προλαβαίνουν οριακά να παίξουν, δεν είναι εύκολο να το ρισκάρουν, αφού το Σάββατο κόντρα στη Λαμία δεν υπάρχει άλλη σκέψη από τη νίκη.

Οι προσθήκες που αναμένονται με τον Πανιώνιο έχουν να κάνουν με την έκδοση δελτίων των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων. Άλβαρες και Ρόσα διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα και ο Παναιτωλικός περιμένει απ’ αυτούς βοήθεια στο επιθετικό κομμάτι, όπου οι αδυναμίες είναι εμφανείς.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ