Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ένα!

Συνέντευξη του Γιώργου Κούσα φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Live».

 

-Θεωρείς ότι το ρόστερ είναι καλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν;

«Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά, αλλά όταν αλλάζουν παίκτες και γίνονται γενικά προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ χρειάζεται και η ανάλογη προσαρμογή. Εμείς οι παλαιοί πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά για να χτίσουμε ένα καλύτερο σύνολο».

 

-Έχεις σχεδόν 7 χρόνια στον Παναιτωλικό, πόσο έχει αλλάξει απ’ την πρώτη μέρα που πήγες έως σήμερα;

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ κοιτάνε να βελτιώσουν ό,τι δεν πάει καλά. Η διοίκηση έχει πράξει πολλά πράγματα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Και το πρωτάθλημα έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια. Κανονικά αυτήν την εποχή θα έπρεπε να παίζουμε μπάλα».

 

-Ήταν εύκολη απόφαση να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου;

«Ήθελα να μείνω στην ομάδα, γι’ αυτό και ήταν εύκολη υπόθεση. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Το πιο δύσκολο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να φύγεις, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους. Από τη διοίκηση μέχρι και τον κόσμο».

 

– Βάσει της εικόνας που είχατε στα φιλικά, ποιο είναι το δυνατό σας σημείο και τι πρέπει να προσέξετε και να διορθώσετε μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα;

«Πρέπει να διορθώσουμε το γρήγορο γκολ, γιατί μετά είναι δύσκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι. Είναι ένα αρνητικό στοιχείο που έχουμε από την περσινή σεζόν. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ένα! Επίσης, η ομάδα είναι γρήγορη φέτος. έχει πολλά τρεξίματα».

 

– Και μια και αναφερθήκαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πώς βλέπεις όλη αυτήν την κατάσταση;

«Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο, ειδικά για εμάς τους ποδοσφαιριστές, που προετοιμαζόμαστε τόσο καιρό και θα θέλαμε να ξεκινήσει».

 

– Πόσο και πώς επηρεάζει τις ομάδες;

«Επηρεάζει αρκετά τις ομάδες, γιατί χαλάει τον προγραμματισμό τους».

 

– Η αναβολή και οι συχνές διακοπές θεωρείς ότι είναι λύση και μπορεί να… καθαρίσουν την κατάσταση;

«Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι αρμόδιος για να πω αν υπάρχει λύση ή όχι».

 

– Το προϊόν «Σούπερ Λίγκα» χάνει την αξιοπιστία του με αυτές τις μεθόδους;

«Δεν χρειάζεται να γίνεται κάτι τέτοιο. Όλο το καλοκαίρι υπήρχε περιθώριο για να βρεθεί μία λύση. Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι έτοιμα τώρα και να παίζουμε μπάλα. Όλη αυτή η κατάσταση δεν κάνει καλό στο πρωτάθλημα της χώρα μας».

 

– Πολλοί συνάδελφοί σου υποστήριξαν ότι η απόφαση να αναβληθεί το πρωτάθλημα έχει αρνητικό αντίκτυπο. Ορισμένοι δεν δίστασαν να πουν ότι δεν σας σκέφτονται εσάς τους ποδοσφαιριστές. Συμφωνείς ή διαφωνίες με αυτήν την άποψη;

«Ναι. πράγματι το έχω ακούσει, συμφωνώ με αυτήν την άποψη».

 

-Για τον Γιάννη Ματζουράκη, είπε:

«Ο κόουτς είναι πολύ έμπειρος και γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Μας έχει βοηθήσει πολύ από πέρυσι και με την προετοιμασία που μας έχει κάνει θα μας κάνει ακόμα καλύτερους. Γενικά δεν μπορώ να οριοθετήσω την ομάδα, γιατί έχει πολλούς νεαρούς παίκτες φέτος και δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσει ψηλά. Βέβαια. ο χρόνος θα δείξει. Προσπαθεί καθημερινά η ομάδα να πολύ, να πιέζει, αλλά πάνω απ’ όλα θέλει να βλέπει ομαδικότητα».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ