Είναι πολλές οι απουσίες

Στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Βόλο ο Δέλλας στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του χάνει βασικούς παίκτες σ’ αυτό το κρίσιμο διάστημα. Πριν τον τελευταίο της κανονικής διάρκειας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, έχει να διαχειριστεί ακόμα περισσότερες απουσίες.

Ο πρώτος σκόρερ Αριγίμπι είναι τιμωρημένος και εκεί που έπρεπε να καλύψει ένα κενό στα άκρα της επίθεσης, αυτό του Μπαρμπόσα, τώρα έχει και τους δύο βασικούς εκτός! Ο Πορτογάλος τραυματίστηκε πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, οπότε ακόμα κι αν ξεπέρασε το πρόβλημά του έχει μείνει πίσω. Ακόμα μεγαλύτερος είναι ο πονοκέφαλος για το πώς θα καλύψει το κενό που αφήνει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Αντίστοιχο πρόβλημα υφίσταται και στη θέση του δεξιού μπακ, όπου Τζανακάκης – Λιάβας έχουν κάνει σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις και θα παίξουν την επόμενη περίοδο. Ο Μεντίνα κάλυψε το κενό έως τώρα, αλλά συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει. Άλλος κλασσικός δεξιός μπακ δεν υπάρχει και πρέπει να «βαπτιστεί» ένας από τους υπόλοιπους παίκτες.

Παραμένει άγνωστο ακόμα αν ο Τσότσαλιτς μπορεί να επανέλθει άμεσα, αφού έχασε προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, μετά τις ενοχλήσεις στη γάμπα που του στέρησαν την παρουσία του στον αγώνα με τον Βόλο.  

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ