Εκλογές – παρωδία και σεμινάριο… μαγειρικής

Ανακοίνωση για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στις εκλογές της ΕΠΣΑ (παρωδία τις χαρακτηρίζει), εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός, τονίζοντας ότι δεν είναι αποδεκτές αυτές και η διοίκηση που προέκυψε:

Δωρεάν σεμινάριο «μαγειρικής» είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα Σωματεία που βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Ο πρόεδρος Τάκης Παπαχρήστος και οι συνεργάτες του μας έκαναν ταχύρρυθμα μαθήματα – επίδειξη πώς μπορούν να «μαγειρέψουν» και να κερδίσουν εκλογές, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Αλλάζοντας λίγα λεπτά πριν την έναρξή της τον εκλογικό κατάλογο, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια το μητρώο της ΓΓΑ, αποφάσεις δικαστηρίων, δικές τους προηγούμενες αποφάσεις. Και επειδή δεν έφτανε ο αυθαίρετος αποκλεισμός 12 Σωματείων που είχαν εκφραστεί εναντίον του, πρόσθεσε 10 Σωματεία της επιλογής του που εμφάνισε την τελευταία στιγμή για να πάρει πλειοψηφία.

Σε μια Γενική Συνέλευση που δεν εκλέχθηκε προεδρείο, δεν τηρήθηκαν πρακτικά, δεν υπήρχε κατάλογος ομιλητών και δεν ενημερώθηκαν όσοι τελικά συμμετείχαν για τον αριθμό των μελών του Δ.Σ. που θα εκλεγούν, ούτε για τον αριθμό των σταυρών που επιτρέπεται. Όλα εν κρυπτώ!

Όποιος παρακολούθησε αυτή την παρωδία που προσβάλλει πάνω απ’ όλα τη νοημοσύνη και αποτελεί ύψιστη ύβρη στις δημοκρατικές διαδικασίες, θα διαπίστωνε από την πρώτη στιγμή ότι το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο. Με όποιο κόστος, με όποια τερτίπια, ο Παπαχρήστος και η παρέα του θα εξασφάλιζαν τη νίκη. Ακόμα κι αν χρειάζονταν να αποκλειστούν όλα τα Σωματεία.

Ο ΓΦΣ Παναιτωλικός δεν θα παραμείνει απαθής αποδεχόμενος αυτά τα αίσχη. Πέραν των νομικών ενεργειών που ήδη προχωράει, ζητάει από τις πολιτικές και αθλητικές αρχές να εξετάσουν σε βάθος την πλήρη καταπάτηση των δημοκρατικών διαδικασιών που σημειώθηκε και τις ευθύνες που προκύπτουν.

Ούτε οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν είναι αποδεκτές, ούτε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας που προέκυψε απ’ αυτές τις εκλογές – παρωδία.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ