Εκπλήξεις στην ενδεκάδα

Με εννιά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα, παρατάσσεται ο Παναιτωλικός στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά, απέναντι στον Κισσαμικό για τη 2η αγωνιστική της φάσης ομίλων του κυπέλλου. Μόνο ο Μανά και ο Μοράρ θα είναι στο αρχικό σχήμα!

Τερματοφύλακας είναι ο Γιαννακόπουλος. Κεντρικοί αμυντικοί ο Χαντάκιας και ο Γιαννιώτης, με Λιάβα – Τσοκάνη στα πλάγια. Η τριάδα του κέντρου είναι Αγρόδημος – Τσιγγάρας – Βασιλούδης. Στην επίθεση οι Μανά – Ουίλιαν – Μοράρ.

Για τον 19χρονο Δημήτρη Γιαννιώτη είναι το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα, αφού από το καλοκαίρι που έγινε επαγγελματίας έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε φιλικά. Ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναιτωλικού κάνει ο Χρήστος Αγρόδημος, που δεν έπαιξε ούτε λεπτό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι επίσης η πρώτη παρουσία του 19χρονου Άγγελου Τσιγγάρα στην αρχική ενδεκάδα (έπαιξε αλλαγή με ΠΑΟ στο κύπελλο).

Ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται σε λίγο στο γήπεδο με ενδεκάδα μέσου όρου ηλικίας 22,5 ετών και πέντε παιδιά που έχουν αναδειχτεί από τα τμήματα υποδομής του.

Δείτε τη διάταξη:

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ