Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει;

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για τον Παναιτωλικό και τον κόσμο του, καθώς πάντα το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς είναι… ξεχωριστό. Από την στιγμή που αντίπαλος είναι και ένα από τα… βαριά χαρτιά του πρωταθλήματος καταλαβαίνει κανείς πως η αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο του Αγρινίου το βράδυ του Σαββάτου (8.30μ.μ) είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Τα «καναρίνια» ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στους «πράσινους» και τα ευχάριστα για τον Ματζουράκη αφορούν τα… μηδενικά προβλήματα ειδικά όσο αφορά το βασικό σχήμα.

Χωρίς να αποκλείεται κάποια… έκπληξη στο «παρά πέντε», η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει κι έτσι δύσκολα θα αλλάξει και η 11άδα που ξεκίνησε στο Περιστέρι, στο 0-2 της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Ο «Ματζού» φυσικά γνωρίζει ότι… άλλο Ατρόμητος κι άλλο Παναθηναϊκός, ξέρει την δυναμική του αντιπάλου, ξέρει την ποιότητα που έχει ειδικά από το κέντρο και μπροστά και για τον λόγο αυτό μίλησε στους παίκτες του και εφίστησε την προσοχή σε συγκεκριμένα σημεία.

Άλλωστε βασικό ζητούμενο είναι να μην χαθεί η συγκέντρωση σε κανένα σημείο του αγώνα και να αναζητηθούν εκείνα τα αδύνατα σημεία των «πράσινων» ώστε να γίνει… η ζημιά. Στα «καναρίνια» ποντάρουν αρκετά και στο αγωνιστικό φορμάρισμα τόσο του Κλέσιο, όσο και του Ουάρντα που έχει 2 γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ