Ερχεται και ο Βαρόνε (vid)

Ο Ρούντι Γκεστέντε ήταν μόνο η αρχή στα σημερινά μεταγραφικά δρώμενα του Παναιτωλικού, καθώς παίκτης της ομάδας μπορεί να χαρακτηριστεί και ο Ιβάν Βαρόνε. Πρόσφατα στην Ιταλία αναφέρθηκαν στις επαφές που είχαν τα «καναρίνια» με την Ρετζιάνα για την απόκτηση του 29χρονου χαφ, αν και σχολίαζαν πως η περίπτωσή του ήταν αρκετά δύσκολη.


Ωστόσο στο Αγρίνιο δεν εγκατέλειψαν το «μέτωπό» του, αφού ήταν από καιρό Νο 1 στόχος της ομάδας για τον άξονα και ανέβασαν και άλλο την πρότασή τους. Μάλιστα «σύμμαχός» του ήταν και ο Βαρόνε που ήθελε να έρθει, κάτι που άλλαξε τις ισορροπίες. Μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Παναιτωλικού η Ρετζιάνα είπε το «ναι» και ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Ο Βαρόνε έχει γεννηθεί στις 11 Οκτωβρίου 1992 στη Νάπολι, έχει ύψος 1μ.84, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και μετρά πολλές συμμετοχές στη Serie B και Serie C της πατρίδας του. Με τη Ρετζιάνα έχει απολογισμό 65 συμμετοχές, 11 γκολ και 3 ασίστ. Έχει παίξει ακόμα σε Φόντι (38 αγώνες, 3 γκολ), Κιέτι (34 συμμετοχές, 11 γκολ), Τερνάνα (24 παιχνίδια, 1 γκολ), Καραέσε (21 ματς, 2 γκολ), Σαν Μαρίνο (12 συμμετοχές, 2 τέρματα), Καστιλιόνε (10 συμμετοχές), Σαβόνα (10 αγώνες), Κοζέντσα (5 ματς) και Σιένα Β (18 αγώνες, 2 γκολ).

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ