Ζει ο Βασιλιάς;

Τα παιχνίδια που δίνει ο Παναιτωλικός στη Λιβαδειά τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς διαφορετικά απ’ όλα τα υπόλοιπα. Ο καθένας ξέρει το προφίλ των δύο αντιπάλων. Τι εκπροσωπεί ο Παναιτωλικός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τι ο Λεβαδειακός. Σε ένα σύντομο video (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ) αποτυπώνεται μέρος αυτής τη πραγματικότητας.

Τα καναρίνια δικαιούταν διαδοχικές νίκες στα περάσματά του από την πόλη της Βοιωτίας. Ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κάποιες “αόρατες δυνάμεις” που εμφανίζονται σ’ αυτό το γήπεδο, δεν επιτρέπουν να χάσει ο Λεβαδειακός. Και δεν ήταν μόνο ο Κάμπαξης που επηρεάστηκε απ’ αυτές τις… αλλόκοτες δυνάμεις. Θυμηθείτε και πέρσι πως ο Σελίμος έκανε το 0-2, 2-2.

Σήμερα ο Παναιτωλικός πάει εκεί για να δώσει μια ακόμα μάχη εναντίον 11 (ή περισσότερων) αντιπάλων. Όλοι μας περιμένουμε να δούμε μια ομάδα που θα είναι όπως την έχουμε συνηθίσει φέτος. Ομάδα που αγώνα με τον αγώνα βελτιώνεται και δημιουργεί υποσχέσεις και προσδοκίες για μεγάλα πράγματα. Ταυτόχρονα σε όλους μας υπάρχει η απορία αν θα κάνουν την εμφάνισή τους ξανά “φαντάσματα”. Αν “ζει και βασιλεύει ο Βασιλιάς…”

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ