Η αναβολή που δεν ήθελε με τίποτα!

Η αναβολή του αγώνα της Τετάρτης στην Τούμπα ήταν πολύ άσχημο σενάριο για τον Παναιτωλικό. Γιατί, όποτε κι αν γίνει στο μέλλον, ο ΠΑΟΚ θα έχει διορθώσει αρκετές από τις αδυναμίες που θα παρουσίαζε στην αυριανή αναμέτρηση.

Ας αρχίσουμε από τους απόντες παίκτες του. Ο Άκπομ αποβλήθηκε στον τελευταίο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ και δεν μπορούσε να παίξει. Τώρα θα εκτίσει σε κάποιο άλλο ματς την ποινή του. Ο Ζίβκοβιτς είχε επιλεγεί να εκτίσει με τον Παναιτωλικό τις 4 κίτρινες, οπότε θα λείψει όποτε κι αν γίνει το ματς.

Υπάρχουν όμως και αρκετοί τραυματίες αυτή τη στιγμή, που ενδεχομένως να είναι διαθέσιμοι στη νέα ημερομηνία του αγώνα. Ολιβέιρα, Τέιλορ, Ελ Καντουρί, δεν μπορούσαν να παίξουν.

Εκτός των δύο τιμωρημένων και των τριών τραυματισμένων, ο ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει και για πέντε κρούσματα. Που σημαίνει ότι σχεδόν μια ενδεκάδα παικτών, δεν θα ήταν στη διάθεση του Λουτσέσκου! Σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό, που αυτό το διάστημα έχει τις λιγότερες απουσίες των τελευταίων μηνών.

Τέλος χάνεται και το μειονέκτημα της άδειας Τούμπας για τους Θεσσαλονικείς, που θα εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής σε άλλον αγώνα. Και αν το ματς με τον Παναιτωλικό οριστεί τον Φεβρουάριο, ενδεχομένως να γίνει και χωρίς (μεγάλους) περιορισμούς στην παρουσία κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ