Η δική μας… Λεωφόρος

Εκπομπή για την ανακαίνιση του γηπέδου της Λεωφόρου έγινε χθες στο ΣΚΑΙ και συγκεντρώθηκε ποσό πάνω από 1,5 εκ. ευρώ. Παίκτες, παλαίμαχοι, επώνυμοι, διάφοροι άλλοι, κινητοποιήθηκαν για να συνεισφέρει ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον… οβολό του, προκειμένου μια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας να αποκτήσει ένα αξιοπρεπές γήπεδο. Και η κινητοποίηση θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα για την εξασφάλιση του κόστους.

Πριν έντεκα χρόνια, χωρίς καμία εκπομπή, χωρίς την παραμικρή βοήθεια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και κινητοποιήσεις, ένας άνθρωπος ΜΟΝΟΣ του, μετέτρεψε σε δύο μήνες το γήπεδο Παναιτωλικού (που ψυχορραγούσε στη Γ’ Εθνική) από σκουπιδότοπο σε κουκλί.

Τα συνθήματα στους τοίχους του (και γύρω απ’ αυτό) «Πούλα», «Ψόφα», «Φύγε» (και άλλα που δεν γράφονται), οι φθορές που τακτικά προκαλούν “άγνωστοι”, οι εμπρησμοί στη μπουτίκ, η βεβήλωση του αγάλματος του «Γάλλου», είναι η… επιβράβευση (μιας μερίδας Παναιτωλικών) της προσπάθειας και του αποτελέσματος που έφερε.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

  1. Ένα… ας πούμε «μικρό» – & Διπλό σχόλιο και καθυστερημένο , λόγω φόρτου δουλειάς και τρεξιμάτων Αθηνιστάν…

    • Ι.
    • Ουδείς καλόπιστος Παναιτωλικός υποτιμά την Τεράστια Εισφορά του Φώτη στην Ομάδα , στο Γήπεδο , στο «κατ’ επέκταση φήμης» Αγρίνιο.

    Αυτό δεν τον καθιστά υπεράνω Κριτικής και εκτιμώ ότι από πλευράς Απέραντων Παναιτωλικών , η θετική και «αρνητική» είν’ συντριπτικά καλόπιστη.

    • Ταυτόχρονα: Κάθε σταθερότητα ή εν μέρει «ολοκλήρωση» Δημιουργεί Προσδοκίες και Όνειρα. Τα Όνειρα και οι Προσδοκίες έχουν την Ισχύ και τη Δικαιοσύνη τους – εξ’ ου και οι διαψεύσεις τους δημιουργούν την αντίδραση του «ανολοκλήρωτου Ισχυρού» και Αδικαίωτου…

    • Πέραν αυτών , ο Φώτης – και του το’ χω πει προσωπικά- Να ξαναβρεί , να Ξαναβρεθεί με το Αγρίνιο…. Ναι , είναι Πολύ Όμορφο και Τιμητικό για τον Παναιτωλικό και τον ίδιο να Υπάρχει μπετόν αρμέ πια Σεβασμός , στα (ευκαιριακά και πέρα δώθε) Κεντρικά Αθλητικά Μ.Μ.Ε. , αλλά να λέμε την πάσα Αλήθεια , για λόγους που Δεν έχει καμία σημασία η «φιλολογία» τους , Ρωγμή μεταξύ ΠΑΕ- ΦΩΤΗ και Σημαντικού Κομματιού Πραγματικών , Μα Πάντα Παναιτωλικών , Υπάρχει.

    • Σ’ αυτό το υπόστρωμα παίζει η διαστροφή κάθε Σιχαμένου σπρέϋ Αγρινιώτικων τοίχων , με ένα από τα αθλιέστατα λίγα μέτρα από το Πατρικό μου Σπίτι- μα σκέτη αναγούλα…

    • ΦΩΤΗ… Μην (σε συμβουλεύουν και….) αποδέχεσαι ως Γενίκευση την ελάχιστη Αθλιότητα…

    Συνάντησε Πάλι το Αγρίνιο!… Σου Θυμίζω Δύσκολες Εποχές!… Όταν , στο «γήπεδο» ελληνικού , με «εθνικό» – Α.Ο. Μάνης , γκρέμισες τα συρματοπλέγματα και πήγες μαζί με τον Εγκλωβισμένο Παναιτωλικό Κόσμο , στην Απέναντι κερκίδα. Όταν στο επαρχιακό – αθηναϊκό Κορωπί ήσουν μαζί με τον Κόσμο… Χιλιάδες Αγρινιώτες… Όταν , μ’ ένα μικρόφωνο σ’ αποδέχονταν και καταλάγιαζαν τα αιτιολογημένα νεύρα τους Εξέδρες πού’ βραζαν Γήπεδό μας!…

    • Αυτές οι συμπεριφορές σου , τις οποίες Μην τις αποτιμήσεις ως «παλιές» , στα «μικρά» , ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

    • ΙΙ.

    • «Μια» Διαφορά , μεταξύ «ονείρου» και συμμετοχής «λεωφόρου» και Γηπέδου Παναιτωλικού Μας!… (στο προκείμενο):

    • ΔΕΝ ξέρω , μάλλον είν’ αδιάφορο στο «νομικό καθεστώς» ετούτης της Χώρας, ΠΩΣ ένα ανακατασκευής – τσιμέντων 1949… βάλε κάτι «γήπεδο» ‘Λεωφόρου’ , το οποίο … άντε να βρεις με βάση ποιού…1821 «οικοδομικού κανονισμού» , εξακολουθεί να υφίσταται , θα ντυθεί στα σένια του , θ΄αποχτήσει «πύργους» στις τέσσερις γωνίες του και Διπλές εξέδρες , στις πλευρές Τσόχα και Αλεξάνδρας….

    • ΠΟΥ ρε Κερατάδες;;… Ε;;;…. ΠΟΥ;… Όταν περνάς από το τωρινό «γήπεδο» ‘Λεωφόρου’ , βλέπεις τα «στατικά» του , τις κολώνες του , τα ρήγματά του και εύχεσαι να ΜΗΝ κάτσει σεισμός 5 Ριχτεράκια σε ώρα Αγώνα , να θρηνεί το Σύμπαν ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ…. Για να προσθέσουν ΠΟΥ ρε οι Κερατάδες;;;…

    ΒΑΡΟΣ Νέων Κερκίδων , με τη διαφημιστική , μόνον , υπόσχεση «αναβάθμιση σκελετού» («Ξυλότυπου» , που λεν οι Πολιτικοί Μηχανικοί). Μα όποιος Μηχανικός και κατασκευαστική το πετύχουν , με τα ολίγιστα φράγκα Λεωφοριακής «αναβάθμισης» ας πάρουν το Νόμπελ!….

    • (τά’ χω πολυγράψει και τά’ χουμε συζητήσει στο http://www.panaitolikos6.gr )

    • Και Συ Παναιτωλικέ και παε , οφείλετε νομιμότητα για το στέγαστρο του «πετάλου» , σταθερό ως προς έργο πολιτικού μηχανικού – ασφάλειας , Συμπαθητικής αισθητικής (θα προτιμούσα άλλη , αλλά δεν μου πέφτει λόγος..) , γκρίνιας κάθε «περίοικου» , τον οποίο το μόνο που τον νοιάζει είναι ότι του κόβεται η θέα στο χόρτο …

    • Μια τεράστια διαφορά από Κομποτιακό , μέχρι Ζωσιμάδες , μαϊμούδες Βέροιας κλπ… Πλάι στα γήπεδα , ΑΔΕΙΑ Μπαλκόνια , κλειστά παράθυρα όταν παίζουν οι «ομάδες» τους…

    • Δως τους ωρέ ΦΩΤ’ , στους «περίοικους» από 10 οικογενειακά Διαρκείας Χ 50 χρόνια να ησυχάσουν…

    Έτσι που λες!…

    Ηθικά Διδάγματα:

    • ΦΩΤ’ ΒΡΕΣ το Συγγένειο , το «παλιό» , ΩΡΑΙΟ με Παναιτωλικό Κόσμο.

    • Ποια , μα πραγματικά Επικίνδυνη…. Υποψήφιο Κρεματόριο «Λεωφόρος». ΦΩΤ’ Πήδα τους στη «νομιμότητα» για το Γ.Φ.Σ. ΜΑΣ!!!!.

    Αφτά.

    Θ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ