Η δική του ενδεκάδα!

Η δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού αποδίδει -όλο και περισσότερους- καρπούς. Παίκτες από τα «σπλάχνα» της ομάδας περνάνε στην… πρώτη γραμμή και σταδιακά γίνονται πρωταγωνιστές. Ο Γιώργος Μύγας έχει καθιερωθεί, ενώ ακολουθεί ο Δημήτρης Χαντάκιας. Ο πρώτος με 21 συμμετοχές (έχασε αγώνες λόγω ασθένειας το φθινόπωρο), ο δεύτερος με 17, υπολογίζονται ως «κολώνες» για την επόμενη σεζόν, ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγαλύτερων ομάδων.

Ο Στάθης Βασιλούδης (4 συμμετοχές τους τελευταίους μήνες) μας είχε συστηθεί από πέρσι. Από τους τέσσερις που έγιναν επαγγελματίες το περασμένο καλοκαίρι, ο Γιαννιώτης έκανε 2 συμμετοχές, ο Μαλής και ο Βακράκος από 1, ενώ ο -πιο μικρός της παρέας- 18χρονος Μιχάι δεν έπαιξε καθόλου. Οι μόνοι του αγώνες είναι με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας και την Κ20 του Παναιτωλικού.

Στους εφτά γηγενείς του ρόστερ αναμένονται να προστεθούν κι άλλοι, οπότε στη νέα σεζόν θα υπάρχει τουλάχιστον μια ενδεκάδα παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες! Παίκτες από την Κ20 καλούνται τακτικά στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας από τον Μάκη Χάβο. Ο αριθμός του αυξήθηκε το τελευταίο διάστημα, αφού θέλει να έχει ολοκληρωμένη άποψη ενόψει των τελικών επιλογών που θα γίνουν. Πριόνας, Παρράς, Παναγιωτίδης, Νταλακούρας, Γκασούκας, Τσιγγάρας, Γεωργούσης, μετράνε ήδη αρκετές προπονήσεις με την ανδρική ομάδα. Και περιμένουν την ευκαιρία…

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ