Η εμπειρία του Βελιγραδίου

Οι ομάδες Κ15 και Κ20 του Παναιτωλικού επέστρεψαν στο Αγρίνιο μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο Βελιγράδι, όπου έδωσαν φιλικούς αγώνες με ομάδες της Σερβίας. Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, συνεχίζοντας την προσπάθεια απόκτησης πολύτιμων εμπειριών με τη συμμετοχή κάθε χρόνο σε διεθνή τουρνουά ή αγώνες, βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι.

Η ομάδα Κ15 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τσουκαρίτσκι (το γκολ ο Χοχτούλας), έχασε 2-0 από τη Ραντ και έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Μπασκ (το γκολ ο Μπελεβώνης).

Η ομάδα Κ17 νίκησε με 2-1 τη Μπασκ (τα γκολ Βασίλακας – Νταλακούρας), έχασε με 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα και νίκησε 4-0 τη Λοκομοτίβα (τα γκολ Μπακογιάννης, Κούστας, Αλομπισάντ, Τσιαντής).

Κατά την παραμονή τους στο Βελιγράδι οι αποστολές του Παναιτωλικού παρακολούθησαν τον αγώνα πρωταθλήματος Παρτιζάν – Βόζντοβατς, ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα της πόλης και οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με Σέρβους συνομήλικους παίκτες και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, επιστρέφοντας στο Αγρίνιο με «αποσκευές» γεμάτες νέες παραστάσεις και πλούσιες εμπειρίες.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ