Η καλύτερη τετράδα

Μπορεί να συμπεριλαμβάνει την ήττα στη Λάρισα, που πόνεσε και πίκρανε πολύ, αλλά η τελευταία τετράδα αγώνων του Παναιτωλικού ήταν η καλύτερη που έχει να επιδείξει τη διετία.

Ισοπαλία στο Βικελίδης που λίγες ομάδες πήραν, νίκη με Παναθηναϊκό που «έτρεχε» ένα μεγάλο σερί επιτυχιών και διέκοψε το αήττητο του Ολυμπιακού πριν έρθει Αγρίνιο, νίκη με Βόλο. Οι 7 πολύτιμοι βαθμοί που τον κρατούν ζωντανό και του δίνουν αέρα να συνεχίσει.

Ούτε πέρσι, ούτε φέτος μπόρεσε να κερδίσει δύο διαδοχικά παιχνίδια εντός. Μέχρι χθες. Οι νίκες του ήταν με διαφορά μηνών. Η πρώτη, που αναζητούσε απεγνωσμένα από την αρχή του πρωταθλήματος, ήρθε στις 7 Δεκεμβρίου 2-1 την ΑΕΛ, η δεύτερη στις 3 Ιανουαρίου 2-1 με τον ΟΦΗ. Η τρίτη πιο… καθυστερημένη στις 22 Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό 1-0 και καπάκι η χθεσινή με τον Βόλο 1-0.

Σήμερα έχει 20 βαθμούς και έχει τη δυνατότητα να προσθέσει κάτι ακόμα την Κυριακή, αν πάρει αποτέλεσμα στη Ριζούπολη. Έχει 4 νίκες, 8 ισοπαλίες, 13 ήττες. Πέρσι τερμάτισε 13ος με 17 βαθμούς, με 3 νίκες, 8 ισοπαλίες, 15 ήττες. Με τον Πανιώνιο πίσω του να έχει 11 βαθμούς και την Ξάνθη μπροστά του με 18.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ