Η ΚΕΔ επισημοποίησε την αναβολή της αγωνιστικής στη Super League

Η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν θα οριστούν διαιτητές για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ηταν το αναμενόμενο απλά πλέον είναι επίσημο ότι το τριήμερο 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου δεν θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική της Super League, πρώτη για τον δεύτερο γύρο και όπως είχε αρχικά οριστεί.

Οι διαιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή μέσω ομαδικού κωλύματος που δήλωσαν και αυτόματα απέμενε η σχετική επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί πως δεν θα υπάρξει δράση. Αυτή ήρθε πριν από λίγο από την ΚΕΔ.

Η οποία και έκανε γνωστό πως δεν θα οριστούν ρέφερι για τα επερχόμενα ματς της κατηγορίας και επί του παρόντος μόνο για τη συγκεκριμένη «στροφή» του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα καλεί της διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει για τις δικές της ενέργειες.

Θυμίζουμε πως οι διαιτητές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απειλές που κατά καιρούς έχουν δεχθεί.

Η ανακοίνωση

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».

Πηγή: Gazzetta.gr

Λίγο αργότερα και η Super League, ως διοργανώτρια αρχή, έκανε γνωστό πως δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου. «Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση – ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ