Η τεσσάρα που έγινε συνήθεια…

Η τέταρτη τεσσάρα της σεζόν ήταν η χθεσινή του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκης. Η πρώτη ήταν ξανά από τον Ολυμπιακό στον αγώνα του α’ γύρου στο Αγρίνιο με 1-4 και ακολούθησε εκείνη στον αγώνα με την ΑΕΚ επίσης με 1-4. Πρόσφατο είναι το 4-2 από την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Πέρσι ο Παναιτωλικός είχε χάσει με αντίστοιχο σκορ δύο φορές, στην Τρίπολη με 4-1 και στη Λεωφόρο με 4-0. Όχι όμως και στο Αγρίνιο.

Με τη φετινή του… επίδοση, πλησιάζει το ρεκόρ που έκανε την περίοδο 2015-2016, όταν σε τρία ματς δέχτηκε από 5 γκολ. Στο Αγρίνιο από τον Πανιώνιο 1-5 και τον Ολυμπιακό 2-5, στη Μυτιλήνη από την Καλλονή 5-1. Είχε και τότε μια τεσσάρα, στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό 4-2.

Την περίοδο 2014-2015 οι πιο βαριές ήττες ήταν με 3-0 στην Ξάνθη και στη Ν. Σμύρνη, ενώ στο Αγρίνιο έχασε τέσσερις φορές με σκορ 0-1. Το ίδιο μια σεζόν πριν, όταν έχασε 1-3 από τον Ατρόμητο και 3-0 στην Τρίπολη.

Ακόμα και στην πρώτη του παρουσία στη Super League, όταν υποβιβάστηκε, μία και μοναδική φορά έχασε με 4-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική. Τότε που όλα είχαν κριθεί.

Δυστυχώς την τελευταία τριετία η τεσσάρα (και βάλε) του έγινε κακή συνήθεια. Σε εφτά ματς δέχτηκε από 4 γκολ και σε άλλα τρία ματς από 5 γκολ.

 

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ