«Θα είναι καταστροφή»

Με «καταστροφή» χαρακτήρισε ο Φώτης Κωστούλας ένα ενδεχόμενο ποδοσφαιρικό «grexit» μιλώντας στο «gazzetta.gr».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν είναι κοντά το grexit: Αν το πάρει κανείς χρονικά, βεβαίως και είμαστε κοντά καθώς υπάρχει διορία δέκα ημερών».

Για το πόσο άσχημη θα είναι αυτή η εξέλιξη: «Πιστεύω πως θα είναι καταστροφική γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ακόμα μεγαλύτερη για τις επαγγελματικές ομάδες στο οικονομικό κομμάτι. Καταστροφική θα είναι αυτή η εξέλιξη και για την ΕΠΟ, γιατί η Ομοσπονδία τα περισσότερα χρήματα τα παίρνει από τα παιχνίδια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να τα βρουν η Κυβέρνηση με την ΕΠΟ. Αν αυτό θα γίνει με αμοιβαίες υποχωρήσεις ή αν θα πρέπει να πει κάποιος πως δεν θα είναι αυτός που θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Κάποιος θα πρέπει να είναι αυτός που θα κάνει πίσω».

Για το αν είναι αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση: «Πιστεύω πως χωρίς να θέλω να κάνω τον προφήτη και η Κυβέρνηση δύσκολα θα κάνει σπίτι, οι άνθρωποι της ΕΠΟ να το δουν πιο ρεαλιστικά και θα κάνουν αυτοί πίσω για να λυθεί το πρόβλημα. Για την ακρίβεια έτσι πρέπει να γίνει γιατί οι άνθρωποι της ΕΠΟ πρέπει να αγαπούν το ποδόσφαιρο και όχι η Πολιτεία».

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ