Θα κριθεί στο χορτάρι

Ο Λάρσον αποβλήθηκε στο Βόλο, Μεγιάδο – Ντίκο εγκατέλειψαν νωρίτερα το ματς με ενοχλήσεις, που μάλλον τους βγάζουν νοκ-άουτ για το Σάββατο. Τοράλ – Νέιρα ήδη ήταν εκτός με θλάση, ενώ προβλήματα τραυματισμών έχουν το τελευταίο διάστημα Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης. O Μπαλογιάννης άρχισε να προπονείται ξανά, αλλά έχει χάσει έδαφος.

Ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό χωρίς τους οχτώ προαναφερθέντες (δύσκολα θα προλάβει κάποιος), ενώ οι Κρητικοί αναζητούν ακόμα παίκτες να καλύψουν σοβαρά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους.

Στο στρατόπεδο των «καναρινιών» τα δεδομένα είναι ακριβώς αντίστροφα. Ο Ντίας εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Ο Μόρσεϊ είχε ίωση και δεν πήγε Περιστέρι, αλλά τώρα επιστρέφει κι αυτός. Ο Κολοβός αυξάνει τις μέρες προετοιμασίας του με την ομάδα και ήδη έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Τον ακολουθεί ο Μπακάκης που ήρθε μια βδομάδα μετά. Και ο απών λόγω τραυματισμού για μεγάλο διάστημα Μαλής, ανεβάζει στροφές και περιμένει την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή και αγώνα.

Ουσιαστικά το απουσιολόγιο είναι λευκό, οπότε ο Αναστασίου θα κληθεί να «κόψει» κάποιους από την εικοσάδα. Αυτός είναι ένας πολύ ευχάριστος πονοκέφαλος για τον έμπειρο τεχνικό.

Φυσικά τα δεδομένα αυτά δεν προδικάζουν το αποτέλεσμα. Έχει συμβεί αρκετές φορές να παίζει ο Παναιτωλικός με ομάδα που είναι αποδεκατισμένη και να χάνει. Με πολλές ή λίγες απουσίες ο ΟΦΗ θα είναι… ΟΦΗ στην έδρα του. Οπότε στο χορτάρι του Γεντί Κουλέ θα κριθούν όλα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ