Θύρα 6: Ενάντια σε όλους μην ξεχνάς

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα συνεχίσει, λοιπόν, να σας χαλάει το πάρτυ καθώς χθες το απόγευμα βγήκε η απόφαση για απαλλαγή από την επιτροπή της επο για την γελοία υπόθεση στην οποία έμπλεξαν σκόπιμα το όνομα της ομάδας μας για να σωθούν τα παραμάγαζα. Τώρα που μπήκε τέλος ΚΑΙ σε αυτό το παραμύθι, με το οποίο θέλησαν να αμαυρώσουν την ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟΡΜΟΥ, ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε με ΟΛΟΥΣ. Σε μια πόλη που ερημώνει, σε ένα νομό ξεχασμένο από όλους το μοναδικό πράγμα που κατακτήσαμε μόνοι μας δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας το στερήσει, ειδικά σε μια δικαστική αίθουσα. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με το σπαθί του κατάφερε να παίζει στη μεγάλη κατηγορία, αφού κέρδισε τη μάχη με το κατεστημένο που τον κρατούσε μακριά από εκεί τρεις και πλέον δεκαετίες. Το είπαμε και πριν λίγες μέρες, κανένας Κουτσοσπύρος, καμία κάρτα, καμία εισηγήτρια, κανένα πόρισμα κουρελόχαρτο δεν μπορούν να μας στερήσουν από ότι μας ανήκει. Χαρήκαμε που είδαμε πλήθος κόσμου να συσπειρώνεται στο κάλεσμα μας και να τοποθετείτε δημόσια για το σοβαρό αυτό θέμα, αλλά γνωρίζουμε καλά ότι το ενδιαφέρον κάποιων ελάχιστων ήταν εντελώς προσχηματικό, εδώ ζούμε όλοι και γνωριζόμαστε. Είδαμε όμως και άπειρο κόσμο να είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα, κάτι που ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Από αυτή την ιστορία πρέπει να πάρουμε το δικό μας μάθημα και να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί και ενωμένοι για την επόμενη μέρα. Όποιος από εμάς δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε μόνοι μας και όλοι τους, ήρθε η ώρα να το κάνει. Οι αυταπάτες τελείωσαν. Η στήριξη στην ομάδα τώρα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη και μαζικότερη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική αθώωση και την άρση όλων των τιμωριών. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑ…ΝΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

ΥΓ. Φιλική υπενθύμιση προς δωσίλογους: Ο Θεός συγχωρεί, το Αγρίνιο ποτέ!

ΥΓ2. Περιμένουμε ο επίσημος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να πράξει τα αυτονόητα και να φερθεί όπως αξίζει σε όσους επιχείρησαν να κυλήσουν το όνομα της ομάδας μας στη λάσπη.

ΥΓ3. Μιας και κλείνει ο κύκλος της σκευωρίας περιμένουμε τώρα τις συγγνώμες. Μια συγγνώμη για το ποντάρισμα σε πέναλντι. Άλλη μια για τον “νεαρό φροντιστή” που είχε παίξει κι αυτός και μια τρίτη για τα μεγάλα ποσά που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια ο Κουτσοσπύρος. Συν άλλη μια για την υποτιθέμενη πολυιδιοκτησία που έχουμε κάβα, το σύνολο τέσσερις. Εντάξει είμαστε μαντάμ Γεωργία;

ΥΓ4. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο φίλο μας τον φούρναρη του χρόνου στη Β΄ Εθνική στα ντέρμπι με τον ποινικολόγο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ