Κάλεσμα και κίνητρα για γεμάτο γήπεδο

Ο αγώνας με τον Βόλο είναι ο πρώτος χωρίς περιορισμούς για την έκδοση εισιτηρίων, αφού τόσο με τον Άρη όσο και με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ ήταν αναγκασμένη να αποτρέψει την παρουσία φιλοξενούμενων σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η ΓΓΑ. Έτσι το Σάββατο μπορούν και όσοι είχαν δυσκολία έως τώρα, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, με μπόνους μάλιστα και μειωμένες τιμές κατά 30%, ενώ ανοίγουν και εκδοτήρια.

Η ΠΑΕ απευθύνει κάλεσμα στην ανακοίνωσή της:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας το Σάββατο στον αγώνα με τον Βόλο (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ.), στηρίζοντάς την να διεκδικήσει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μειωμένες κατά 30% σε σχέση με τους δύο προηγούμενους και η αγορά τους γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/el/home/).

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, το Σάββατο θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά εισιτηρίου από τα εκδοτήρια είναι αναγκαία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Δεν γίνονται δεκτά μετρητά.

Αναλυτικά οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 14 ευρώ

Θύρα 2: 14 ευρώ

Θύρα 4Α12 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 6: 7 ευρώ

Θύρα 7: 7 ευρώ

Η Θύρα 3 θα φιλοξενήσει παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ