Κέρδισε στην πρόβα τζενεράλε (3-1)

Με νίκη συνδύασε ο Παναιτωλικός την επιστροφή των φίλων του στο γήπεδο, καθώς στη σημερινή πρόβα τζενεράλε του ενόψει της νέας σεζόν κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό Β’ και πλέον περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του ερχόμενου Σαββάτου.

Τα «καναρίνια» έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ σε ανεπίσημο επίπεδο ο Βαρόνε σημείωσε το πρώτο του γκολ και παράλληλα ντεμπουτάρισε ο Ζεστέντ.

Ο Γιάννης Αναστασίου άρχισε το παιχνίδι με τον Ροντρίγκες στο τέρμα, τους Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρα, Βαρόνε στον άξονα, τους Ντουάρτε, Μόρσει στα άκρα και τον Ντίας κοντά στον φορ Βέργο (4-4-2).

Η ομάδα ξεκίνησε ορεξάτη, ο Λούι πήρε στην αρχή αρκετές πρωτοβουλίες από τα δεξιά, όμως εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Μόρσεϊ  από τα αριστερά. Μάλιστα ο 24χρονος ήταν ο «δημιουργός» του 1-0, όταν στο 10′ έκανε μία πολύ όμορφη κούρσα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Βέργο.

Λίγο αργότερα (18′) ήταν η σειρά του Βαρόνε να… ανοίξει λογαριασμό όταν σε στατική μπάλα και κεφαλιά-πάσα του Κορνέλιους έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι την ανάπαυλα ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει τον έλεγχο, οι ακραίοι του (Χουχούμης, Λούι, Μόρσεϊ, Ντουάρτε) απειλούσαν συχνά, ενώ ο Ροντρίγκες αντέδρασε σωστά απέναντι στον Μαραθωνίτη, στη μόνη ουσιαστική φάση των φιλοξενουμένων.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού πέρασε στο ματς ο Ζεστέντ, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν πως ο Κορνέλιους έπαιξε αριστερό μπακ. Ο 31χρονος στράικερ ξεχώρισε, παρουσιάστηκε απειλητικός και αρκετές φορές «φλέρταρε» με το γκολ, κυρίως στη φάση του 72′ όταν ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του.

Ο Παναιτωλικός απώλεσε και άλλες ευκαιρίες με τους Μπαρμπόσα, Βέργο και τελικά «έκανε» το 3-0 με τον Καρέλη στο 83′, όταν και σκόραρε με προβολή ύστερα από ασίστ του Φυτόπουλου. Οι «πράσινοι» μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Φρόκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τους «κυανοκίτρινους» αγωνίστηκαν και οι Μπαρμπόσα, Μαλής, Ζεστέντ, Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Μεντόσα, Μπελεβώνης, Φυτόπουλος, Καρέλης, Σκιαδάς.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ