Κίνητρο το αήττητο

Ο ΠΑΟΚ είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα μετά από δεκαετίες. Αλλά ταυτόχρονα πάει να κάνει ρεκόρ κατακτώντας τον τίτλο αήττητος. Στις 24 αγωνιστικές που πέρασαν τα κατάφερε μια χαρά, έχοντας 21 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ούτε οι παραδοσιακά ισχυροί Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ούτε ο συμπολίτης του Άρης, ούτε καμία άλλη ομάδα μπόρεσε να τον αναγκάσει σε ήττα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Του ΠΑΟΚ να μην χάσει, των επόμενων αντιπάλων του (ως το τέλος της σεζόν) να… γράψουν ιστορία. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε δυσκολέψει αρκετά τον αντίπαλό του στην Τούμπα (2-1). Απελευθερωμένος πλέον από το βαθμολογικό άγχος υποδέχεται τον επίδοξο πρωταθλητή το Σάββατο ελπίζοντας να γίνει αυτός ο πρώτος που θα τα καταφέρει.

Προφανώς δεν είναι εύκολος ο στόχος, αλλά δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Στην ομάδα, στους παίκτες στον κόσμο. Σε όλους. Και μια νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι αυτή που μπορεί να διατηρήσει το «όνειρο» (όπως το χαρακτηρίζει συχνά ο Δέλλας) της διεκδίκησης θέσης στην πεντάδα.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, παιχνίδια σαν κι αυτό του Σαββάτου, έχουν ψηλό δείκτη ενδιαφέροντος. Για τις ομάδες που αγωνίζονται και τον κόσμο τους. Όπως και ευρύτερα για τον φίλαθλο κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ