Καμίνσκι: «Να πάμε μπροστά τον Παναιτωλικό»

Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Μάτσιεκ Καμίνσκι, που συμφώνησε σήμερα (8/12) με τον Φώτη Κωστούλα και είναι ο εν δυνάμει νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού. Το «εν δυνάμει» έγκεινται στο ότι τυπικά δεν είναι ακόμη μεγαλομέτοχος, καθώς θα πρέπει η ΕΕΑ να εγκρίνει την μεταβίβαση του club.

O επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ μετέβη μαζί με τον γιο του Μίκαϊλ στο Emileon όπου συναντήθηκε με τον Φώτη Κωστούλα και μαζί αναφέρθηκαν στο deal τους. «Ευχαριστούμε τον κ. Κωστούλα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Εκτιμούμε την υποστήριξη στον κ. Κωστούλα. Θέλουμε αυτή την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των οπαδών της ομάδας για να κάνουμε καλύτερο τον σύλλογο κάθε μέρα», σχολίασε αρχικά ο πρώτος.

Και μετά ρωτήθηκαν για τους στόχους που έχουν θέσει με τα «καναρίνια». «Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον σύλλογο σε διάφορους τομείς. Οσον αφορά τη βαθμολογική του θέση, τις εγκαταστάσεις και όσα παρέχονται στους παίκτες και θέλουμε η ομάδα να γίνει νικήτρια, όπως ήταν με τον κ. Κωστούλα. Επίσης να δώσουμε έμφαση και στις ακαδημίες και στο ταλέντο που υπάρχει εδώ».

Ο Φώτης Κωστούλας από την πλευρά τον προλόγησε λέγοντας πως «έχω ζήσει μαζί τους πολλούς μήνες το τελευταίο καιρό. Κατάλαβα ότι αγαπούν πολύ τα σπορ και το ποδόσφαιρο. Θέλουν να κάνουν βήματα παραπάνω για τον Παναιτωλικό. Τους αρέσει η Ελλάδα και έρχονται συχνά. Θέλουν να κάνουν πράγματα καλά για τον τόπο και την χώρα».

Μετά ανέφερε για τον ίδιο ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αγρινιώτες και όλους τους Παναιτωλικούς για τη στήριξη όλων αυτών των χρόνων. Θα είμαι εδώ για να βοηθήσω να προχωρήσει η ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ τον Μάκη Μπελεβώνη πρώτα από όλα. Θεωρώ ότι κάναμε βήματα για την πόλη και για την ομάδα. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά κάναμε πράγματα να γίνει γνωστός ο Παναιτωλικός σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Δεν ήταν όλες οι μέρες καλές. Είμαι και εγώ δύσκολος σαν άνθρωπος. Με τη στήριξη τους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Μεταξύ άλλων έδωσε και λεπτομέρειες του deal. «Στόχος να καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες τη λίγκας ο Παναιτωλικός. Θα είμαι εδώ μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι. Σήμερα υπογράψαμε την αγορά του μερίσματος, το κομμάτι που διαθέτω. Δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Υπάρχει μια διαδικασία. Περιμένουμε την έγκριση από την ΕΕΑ. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για μένα αυτοί είναι πλέον οι ιδιοκτήτες. Είναι σοβαροί άνθρωποι και θα στηρίξουν την ομάδα».

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ