Καρέ των… πρώην το Σάββατο!

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου για το ματς της Κέρκυρας στο Αγρίνιο, πέρα από τις σημαντικές απουσίες των Φαιάκων (δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι οι Γκόμες, Βενέτης, Ντουαλά) παρατηρεί και κάποια ονόματα ιδιαίτερα γνωστά στο φίλαθλο κοινό του Αγρινίου! Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερις από τους παίκτες που θα βρεθούν στο Σάββατο στο «κλουβί» στο παρελθόν σε διαφορετικά χρονικά σημεία έχουν φορέσει την φανέλα του Παναιτωλικού! Ας τους… θυμηθούν αναλυτικά:

1. Παναγιώτης Ζορμπάς: Με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, ο Ζορμπάς ήταν στο «κυανοκίτρινο» ρόστερ την σεζόν του ιστορικού μπαράζ της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που στην τελευταία φάση του αγώνα έκανε την σέντρα προς το κεφάλι του Θανάση Παλαιολόγου που πέτυχε το… γκολ από χρυσάφι! Ο Ζορμπάς έμεινε και την επόμενη σεζόν, στην Β΄εθνική, στο Αγρίνιο μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου όταν κι αποχώρησε για τον ΟΦΗ!

2. Στέφανος Σιόντης: Ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε μετά από 34 χρόνια στην Ά εθνική. Τα καναρίνια» τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2011 ως έναν παίκτη με εμπειρία, αλλά και ταλέντο. Έκανε 22 συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα έτσι ώστε ο Παναιτωλικός να αποφύγει τον υποβιβασμό.

3. Γιάννης Ιωάννου: Κεντρικός αμυντικός, που έπαιξε στο Αγρίνιο την σεζόν 2012-13 όταν ο Παναιτωλικός μέσω της διαδικασίας των μπαράζ πήρε και πάλι το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα. Όντας τιμωρημένος, παρακολούθησε από την εξέδρα την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στον Βόλο και το 1-2 κόντρα στον Ολυμπιακό του Μπέου!

4. Μπράνισλαβ Νίκιτς: Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008. Ανήκει στην κατηγορία του… πέρασε και δεν ακούμπησε! Περισσότερο έγινε γνωστός επειδή ήταν γιός του Νίκολα Νίκιτς, σπουδαίου παίκτη του Άρη την δεκαετία του ’80!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ