Κι όμως, στόχοι υπάρχουν…

Ο Παναιτωλικός μόνο με θαύμα μπορεί να δει πεντάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει στόχους στις πέντε τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Προφανώς οφείλει να κυνηγήσει αυτό το «θαύμα», μέχρι να εξαντληθούν και μαθηματικά οι όποιες πιθανότητες. Πρέπει επίσης να υπερασπιστεί (στη χειρότερη) τον τίτλο της πρώτης επαρχιακής ομάδας, που δεν κατέκτησε ποτέ.

Αλλά πέρα από στόχους που αφορούν το πλασάρισμά του στον βαθμολογικό πίνακα, υπάρχουν και άλλοι το ίδιο σημαντικοί. Καλείται να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή παράδοση που δημιούργησε φέτος αγωνιζόμενος κόντρα στους μεγάλους. Να είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικός, όπως ήταν στις δύο αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟΚ, σ’ εκείνη με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και βεβαίως στο νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Στα παραπάνω να προσθέσουμε και το «διπλό» στο Βικελίδης. Παιχνίδια που όλα έληξαν με σκορ 2-1 (νίκες – ήττες)!!!

Στόχος με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα είναι να πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά της ομάδας. Περισσότερες όσοι έχουν ήδη πάρει, αλλά και όσοι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ ή δεν έχουν κάνει ντεμπούτο ακόμα.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ