Κορνέλιους για Μουντιάλ, Φλόρες vs Μέσι!

Μετά τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος για αγώνες των Εθνικών ομάδων. Τρεις παίκτες του Παναιτωλικού πήραν ήδη κλήση από τις χώρες τους και ετοιμάζουν βαλίτσες…

Ο Ντέιμπι Φλόρες θα κάνει το πιο μακρινό ταξίδι, αφού η Ονδούρα δίνει δύο φιλικά στις ΗΠΑ. Θα αντιμετωπίζει την Αργεντινή του Μέσι στις 23 Σεπτεμβρίου στο Μαϊάμι και μετά τη Γουατεμάλα στο Χιούστον.

Ο Ντέρεκ Κορνέλιους θα παραμείνει στην Ευρώπη, αλλά τα φιλικά με το Κατάρ στη Βιέννη και την Ουρουγουάη στη Μπρατισλάβα, είναι καθοριστικά για τις επιλογές που θα κάνει ο εκλέκτορας της Εθνικής Καναδά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τον αμυντικό του Παναιτωλικού να είναι διαρκώς τα τελευταία χρόνια στις κλήσεις και να επιθυμεί την παρουσία του στο Μουντιάλ του Νοεμβρίου στο Κατάρ.

Δύο φιλικά παιχνίδια δίνει και η Σιέρα Λεόνε, στο Γιοχάνεσμπουργκ με τη Νότια Αφρική και στην Καζαμπλάνγκα με το Κονγκό. Ο Τζόναθαν Μόρσεϊ θα είναι ξανά στην αποστολή, όπως και τους προηγούμενους αγώνες που έδωσε η χώρα του στις αρχές καλοκαιριού.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ