Κορτραϊκ: «Ακυρώθηκε η πώληση στην οικογένεια Καμίνσκι»

Η Κορτράικ ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της στην οικογένεια Καμίνσκι, παρότι οι ενδιαφερόμενοι είχαν ανακοινωθεί.

Αποτελούσε εσχάτως «κοινό μυστικό» στο Βέλγιο, ότι δεν θα προχωρήσει η συμφωνία της οικογένειας Καμίνσκι για την αγορά της Κορτράικ, παρότι ανακοινώθηκε επίσημα. Ο λόγος ήταν, σύμφωνα με τα εκεί δημοσιεύματα, πως η πλευρά των εκ ΗΠΑ υποψήφιων αγοραστών δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της προς τον Βίνσεντ Ταν και δεν κατέβαλε το αντίτιμο, περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, που είχε συμφωνηθεί. Παρότι της παραχωρήθηκαν δύο σχετικές χρονικές παρατάσεις ώστε να το πράξει.

Ετσι στο club υπήρχε ένα τρόπο τινά déjà vu με τον Παναιτωλικό, που επίσης συμφώνησαν προφορικά να αγοράσουν τον σύλλογο, στη συνέχεια υπογράφηκαν τα συμβόλαια αλλά ο Φώτης Κωστούλας είπε τον Απρίλιο πως εξέπνευσε η σχετική διορία που είχαν.

Χαρακτηριστικά η Κορτράικ ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, πως «ακυρώθηκε η διαδικασία πώλησης των μετοχών στην οικογένεια Καμίνσκι,που παραμένει στον έλεγχο του Βίνσεντ Ταν».

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ