Κρίσιμο και κομβικό

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι εκείνο που καθορίζει πολλά πράγματα για τη συνέχεια. Η νίκη τον στέλνει πολύ μακριά από την «ουρά» και του δίνει αέρα για να βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί (Άρης εκτός, Ολυμπιακός εντός). Η ήττα (ακόμα και η ισοπαλία) τον αφήνει κοντά στις ομάδες που έως τώρα πάνε… μπουσουλώντας.

Ο Παναιτωλικός θέλει να βάλει φρένο στις απώλειες που έχει ως τώρα στο γήπεδό του. Μετά από Αστέρα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, θεωρητικά έχει πιο εύκολο αντίπαλο σήμερα. Θεωρητικά. Γιατί ο ΟΦΗ προφανώς έχει περισσότερες δυνατότητες από ότι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας.

Η ατυχής συγκυρία είναι ότι θα έχει στην κερκίδα τρεις παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής, που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο. Ένας απ’ αυτούς είναι ο αρχηγός του ο Ντίας, που σπάνια δεν παίζει την τετραετία που βρίσκεται στο Αγρίνιο.

Ο Αναστασίου αναγκάζεται «να ανακατέψει την τράπουλα» για να επιλέξει ενδεκάδα χωρίς να επηρεάσει πολύ τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Ταυτόχρονα περιορίζονται οι εναλλακτικές του, ενώ πρέπει να διαχειριστεί και την περίπτωση των Φλόρες – Κορνέλιους που ήρθαν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού πριν μόλις 48 ώρες.

Το σίγουρο είναι ότι το απόγευμα ο Παναιτωλικός πρέπει να ριχτεί στη μάχη για το καλύτερο δυνατό. Τη νίκη η οποία θα αλλάξει το επίπεδό του.

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ