Κρατάει το φινάλε

Αν μένει κάτι στον Παναιτωλικό από τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε μερικά εικοσιτετράωρα είναι οι τελευταίες μέρες της. Αυτές είναι που ανοίγουν παράθυρο στην ελπίδα ότι το 2020 μπορεί να είναι καλύτερο. Τι συνέβη το τελευταίο δεκαήμερο;

Η υπόσχεση για μεταγραφική ενίσχυση υλοποιήθηκε έγκαιρα. Οι τέσσερις προσθήκες που έγιναν γνωστές πριν τα Χριστούγεννα, είναι μήνυμα ότι θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα ανατροπής της κατάστασης. Και είναι βέβαιο ότι, πέραν τον τεσσάρων, θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές σε θέσεις που πονάει η ομάδα (π.χ. φορ περιοχής).

Το δεύτερο αισιόδοξο στοιχείο που μπήκε στη ζωή μας είναι πιο χειροπιαστό. Ήρθε η πρώτη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του 2019. Το τρίποντο που πανηγύρισε ο Παναιτωλικός με τον ΟΦΗ στο άδειο γήπεδό του, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα, δημιουργεί νέα δεδομένα για την επόμενη χρονιά.

Για να φανεί η διαφορά, ας δούμε ένα αριθμητικό δεδομένο. Από τις 25 Αυγούστου που άρχισε το πρωτάθλημα, έως τις 17 Δεκεμβρίου, δηλαδή τέσσερις ολόκληρους μήνες ο Παναιτωλικός είχε 4 βαθμούς. Σε τέσσερις μέρες (Τετάρτη στην Ξάνθη 0-0, Κυριακή στο Αγρίνιο με ΟΦΗ 2-0) πήρε άλλους 4. Σε δύο ματς πήρε όσους βαθμούς είχε τις προηγούμενες 15 αγωνιστικές!

Σχετικά Άρθρα

Σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ